Açık dünya falan diyor da oyunda adamakıllı bir açık dünya yok ki
Bu videoya bakabilirsin, demek istediğimi daha iyi anlarsın. Erzurum oyunu için uğraşılmış süre maksimum bir haftadır. Bunun da iyimser bir süre olduğunu düşünüyorum.
Yapımcının açık dünya dediğinde aklına gelen şu sanırım; ıarla kaplı bir harita, her yerde ağaç, tren rayı, camii, mezarlık. Oyun bence çok uğraşılmış değil, harita sistemi + envanter bilgin biri tarafından 1-2 saatte yapılır diye düşünüyorum.
Oyun mu? Seçenekli Asset animasyonu demek lazım oyun kategorisine girmiyor çünkü.
Uğraşıldığını da pek sanmıyorum
Bu çöp tasarım hakkında bu tür tartışmalar yapa yapa gündeme geldi. Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla öne çıkıp parayı çalıp ortadan kayboldular. Türk oyun dünyasında kara leke olan bu rezil çalışmada emeği geçen herkesin. Yaptıkları çalışma gibi ben de cümlemi bitirmeyeyim en iyisi.
Önemsiz bir şeyi konuştukça, ilgilendikçe önem kazanır. Önemli bir şeyi konuşmazsan, ilgilenmezsen önemini yitirir. Önemsiz şeylerin ünlenmesi beni ilgilendirmiyor lakin vatanımızın oyun sektöründe olumsuz etki yaratacaksa o zaman tavrımız net olur.
Bu, oyun yapmaya vizyonu yetmeyip dosyaları silen arkadaşın oyunu değil miydi . Arkadaşlar 1 tl daha katın gidin marketten sakız alın çok daha iyi. YTD