Oyun Erzurum 1,05TL

@Phanzox oyunda kartın düşüp düşmediğini bilemiyorum. Eğer kâr ettiriyorsa alın, kartını satın ve kenarda dursun oyun.

Sonbahar indiriminde koleksiyon kartı için almıştım.

Alt+Tab atınca oyun My Project olarak gözüküyor.
O da keşke My_Project olsa. Yani yapanın projesi olsa sağdan soldan başkalarının uğraşıp yaptığı Assetleri kopyala yapıştır oyuna Export etmiş. O masum yazı bile yalan dolandan ibaret.

Hocam geliştirici arkadaşın dediği envanter sistemini yapmasının 1 ay alması sizce doğru mu?
Hiç sanmıyorum. Ben de kendimce oyun geliştiriyorum şuanda Erzurumdaki envanter sistemi parayla da satılıyor YouTube a yazınca da çıkıyor zaten. Adam copy paste yaparak oyun yaptım sanıyor. Karakteri büyük ihtimal fuse uygulamasından animasyonlar mixamodan assetler turbosquid gibi sitelerden almıştır. 1 ay o oyun için çok uzun bir süre zaten abartmış maksimum 2 gün diyelim biz ona oda günde iki üç saat üstünde çalışırsa hatta iki gün zor bile. Adam daha buttonları değiştirmemiş default buton kullanıyor oyunda ve kendini profesyonel sanıyor. Büyük ihtimal onu bile bilmiyodur. Hazır assetler ve kodlarla The Long Dark yapmaya çalışan birisi sadece.

Bu konu altında The Long Dark gibi bi başyapıtın ismini yazman ne kadar doğru reis? Karşılaştırdığın oyuna bak, koca Hinterland Studios'a bak bir de bu çakalların çapına bak

Alt+Tab atınca oyun my project olarak gözüküyor.

Hahahaha bari proje oluştururken bir isim koysaymış adamakıllı

Bu konu altında The Long Dark gibi bir başyapıtın ismini yazman ne kadar doğru reis? Karşılaştırdığın oyuna bak, koca hinterlan Studios'a bak bir de bu çakalların çapına bak

Karşılaştırma yapmak istememiştim yanlış anlaşılmış. The Long Dark oynayıp gaza gelen birisi sadece.

Hayatsız ve ruhsuz bir şekilde oyun biriktirenler için birebir! Ben aldım sizde alın.

Veya 1198TL daha ekleyip NFS unbound alabilirsiniz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…