clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 788 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #1 Oyun 60 FPS'ye sabit. Bu kilidi kaldırmanın bir yolu var mı?
Ardau_Turkey 1939 Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 276 29 Eylül 2021 #2 clementineaaşığım dedi: Oyun 60 FPS'ye sabit. Bu kilidi kaldırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
clementineaaşığım dedi: Oyun 60 FPS'ye sabit. Bu kilidi kaldırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #3 FPS kilidi açan bazı programlar var. Sürprizbozan: kişisel düşünce Erzurum çöp. Artı 0 Eksi
DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.539 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #4 clementineaaşığım dedi: Oyun 60 FPS'ye sabit. Bu kilidi kaldırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun zaten hantal ilerleyen bir oyun. Oldukça yavaş. FPS oyunu değil ki, neden böyle bir şeye ihtiyaç duydun? Artı 0 Eksi
clementineaaşığım dedi: Oyun 60 FPS'ye sabit. Bu kilidi kaldırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun zaten hantal ilerleyen bir oyun. Oldukça yavaş. FPS oyunu değil ki, neden böyle bir şeye ihtiyaç duydun?
O omerfarukakkaya Decapat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #5 Maalesef yok diye biliyorum. Belki @Nonexistent söyledigi gibi FPS kilidini kaldıran proglamlar sayesinde olabilir. Artı 0 Eksi
Maalesef yok diye biliyorum. Belki @Nonexistent söyledigi gibi FPS kilidini kaldıran proglamlar sayesinde olabilir.
KS KS clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 788 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #6 Arkadaşlar neden komik attığınızı anlamadım? Biraz bakıp çıkacaktım ve 60 FPS oynamak istemedim. Ayıp bir şey yaptıysam kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar neden komik attığınızı anlamadım? Biraz bakıp çıkacaktım ve 60 FPS oynamak istemedim. Ayıp bir şey yaptıysam kusura bakmayın.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 29 Eylül 2021 #7 Eğer oyunda konsolu açabiliyorsanız şu komutu girin: t.MaxFPS 144 Konsol genelde ` tuşu ile açılır. Artı 1 Eksi
KS KS clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 788 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #8 DeSeRT_TR dedi: Oyun zaten hantal ilerleyen bir oyun. Oldukça yavaş. FPS oyunu değil ki, neden böyle bir şeye ihtiyaç duydun? Genişletmek için tıkla... Hocam fareyi çevirirken gözüm ağrıyor 60 FPS'de. Recep Baltaş dedi: Eğer oyunda konsolu açabiliyorsanız şu komutu girin: t.MaxFPS 144 Konsol genelde ` tuşu ile açılır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
DeSeRT_TR dedi: Oyun zaten hantal ilerleyen bir oyun. Oldukça yavaş. FPS oyunu değil ki, neden böyle bir şeye ihtiyaç duydun? Genişletmek için tıkla... Hocam fareyi çevirirken gözüm ağrıyor 60 FPS'de. Recep Baltaş dedi: Eğer oyunda konsolu açabiliyorsanız şu komutu girin: t.MaxFPS 144 Konsol genelde ` tuşu ile açılır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #9 clementineaaşığım dedi: Arkadaşlar neden komik attığınızı anlamadım? Biraz bakıp çıkacaktım ve 60 FPS oynamak istemedim. Ayıp bir şey yaptıysam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Çünkü Erzurum ile dalga geçmezlerse olmaz, boşverin çoğu boş tayfa. Oyun kötü olabilir de senin mesajının suçu ne anlamadım. Artı 0 Eksi
clementineaaşığım dedi: Arkadaşlar neden komik attığınızı anlamadım? Biraz bakıp çıkacaktım ve 60 FPS oynamak istemedim. Ayıp bir şey yaptıysam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Çünkü Erzurum ile dalga geçmezlerse olmaz, boşverin çoğu boş tayfa. Oyun kötü olabilir de senin mesajının suçu ne anlamadım.
KS KS clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 788 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #10 hypxness dedi: Çünkü Erzurum ile dalga geçmezlerse olmaz, boşverin boş tayfa. Oyun kötü olabilir de senin mesajının suçu ne anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız cidden boş tayfa boş insanlar. Artı 0 Eksi
hypxness dedi: Çünkü Erzurum ile dalga geçmezlerse olmaz, boşverin boş tayfa. Oyun kötü olabilir de senin mesajının suçu ne anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız cidden boş tayfa boş insanlar.