clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 788 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #1 Oyun 60 FPS'ye sabit. Bu kilidi kaldırmanın bir yolu var mı?
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #11 hypxness dedi: Çünkü Erzurum ile dalga geçmezlerse olmaz, boş verin boş tayfa. Oyun kötü olabilir de senin mesajının suçu ne anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yardımımı edip sürprizbozan içinde "kişisel düşünce" diyerek belirttim, ne bu sinir? Artı -1 Eksi
hypxness dedi: Çünkü Erzurum ile dalga geçmezlerse olmaz, boş verin boş tayfa. Oyun kötü olabilir de senin mesajının suçu ne anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yardımımı edip sürprizbozan içinde "kişisel düşünce" diyerek belirttim, ne bu sinir?
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #12 Nonexistent dedi: Yardımımı edip sürprizbozan içinde "kişisel düşünce" diyerek belirttim, ne bu sinir? Genişletmek için tıkla... Haha atanlara yönelik yazmıştım sen fikrini belirtmişsin onlar haha atıp kaçmış. Artı 0 Eksi
Nonexistent dedi: Yardımımı edip sürprizbozan içinde "kişisel düşünce" diyerek belirttim, ne bu sinir? Genişletmek için tıkla... Haha atanlara yönelik yazmıştım sen fikrini belirtmişsin onlar haha atıp kaçmış.
C Captain99 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #13 Bir yere gitmedim. Onu da kodlamamıştır. Ona güldüm ben. Artı 0 Eksi
Adem_Can Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #14 clementineaaşığım dedi: Arkadaşlar neden komik attığınızı anlamadım? Biraz bakıp çıkacaktım ve 60 FPS oynamak istemedim. Ayıp bir şey yaptıysam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Öglen bu oyun hakkında yorum yaptım bazı arkadaşların zoruna gitmiş kızgın atıyorlardı en son takma bu tayfayı boş insanlar Twitch'teki abileri ne derse ona göre hareket ediyorlar robot tayfa bunlar. Artı 0 Eksi
clementineaaşığım dedi: Arkadaşlar neden komik attığınızı anlamadım? Biraz bakıp çıkacaktım ve 60 FPS oynamak istemedim. Ayıp bir şey yaptıysam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Öglen bu oyun hakkında yorum yaptım bazı arkadaşların zoruna gitmiş kızgın atıyorlardı en son takma bu tayfayı boş insanlar Twitch'teki abileri ne derse ona göre hareket ediyorlar robot tayfa bunlar.