Es dosya yöneticisi zararlı mı?

s7üü

Hectopat
Daha fazla  
Play Store'den kaldırılmıştı ve bende APK olarak yüklemek istiyorum. Zararlı mıdır? Reklam yüzünden kaldırıldı diye hatırlıyorum Play Store'den. Dosya aktarım için deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndireceğiniz APK'ye bağlı. APK'yi açmadan önce VirusTotal'e atıp sonucunu burada paylaşır mısınız?

ES dosya yöneticisinin zamanı geçti artık.
Ondan daha iyi RS dosya yöneticisini deneyebilirsiniz.

Play Store'den kaldırılmıştı ve bende APK olarak yüklemek istiyorum. Zararlı mıdır? Reklam yüzünden kaldırıldı diye hatırlıyorum Play Store'den. Dosya aktarım için deneyeceğim.

Evet Play Store'dan kaldırıldı reklam zararlısı olduğu için o günden beridir bende kullanmıyorum alternatif olarak Zarchiver kullanılabilir.

Google files veya dosya yoneticisi+ kullanabilirsin gayet güzel

Attığınızda benzer ona.

Benzer ve daha modern bir görünüme sahip. Kurcalarsanız ek özellikleri var zaten. Sürekli bir yerlerden reklam çıkmıyor. Reklamlar ayarında.

Es dosya halen favorim firewall ile dış bağlantısını kesiyorum o şekilde kullanıyorum. Haricinde xplore dosya yöneticisi de çok kapsamlı. Az kurcalarsanız kullanmayı öğrenirseniz seversiniz

Es dosya halen favorim firewall ile dış bağlantısını kesiyorum o şekilde kullanıyorum. Haricinde xplore dosya yöneticisi de çok kapsamlı. Az kurcalarsanız kullanmayı öğrenirseniz seversiniz

Dediğiniz firewall olayı nedir?

Adroidde AFWall+ uygulamasıyla çok güvenmediğim uygulamaların dışarıyla iletişimini engelliyorum yani internetini kesiyorum. Bir de internetsiz çalışabilen ama sürekli reklam çıkan uygulamalar için de fwalli etkinleştiriyorum. Wifiyi de kapatmama gerek kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…