E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #1 Bu kavram ne demek? Kolay gelsin anlamında bir şey mi?
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #2 Knight Online'dan bildiğim kadarıyla elinize sağlık demek. Diğer oyunlarda hangi anlamda kullanılıyor bilmiyorum.
Knight Online'dan bildiğim kadarıyla elinize sağlık demek. Diğer oyunlarda hangi anlamda kullanılıyor bilmiyorum.
E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #3 terraryzng dedi: Knight Online'dan bildiğim kadarıyla elinize sağlık demek. Diğer oyunlarda hangi anlamda kullanılıyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Doğru, hiç aklıma gelmedi çok basit bir şey aslında, Rise Online oynarken karşılaştım ben de
terraryzng dedi: Knight Online'dan bildiğim kadarıyla elinize sağlık demek. Diğer oyunlarda hangi anlamda kullanılıyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Doğru, hiç aklıma gelmedi çok basit bir şey aslında, Rise Online oynarken karşılaştım ben de