Eş SIM kart nedir?

Memyr

Hectopat
Eş SIM kart ile alakalı merak ettiğim birkaç soru var.

Eş SIM kart için aylık ücret ödeniyor mu?
İkinci kart için ayrı paket almamıza gerek var mı yoksa ana SIM kartımız ile aynı pakete mi sahip oluyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eş sim, sim ikizi ne derseniz diyin almanızı tavsiye etmiyorum. Telefonların ikisi birden aktif olmuyor.
Birini açmadan önce diğerini kapatmanız gerekiyor yoksa ulaşılamama ihtimaliniz var.

Eş sim, sim ikizi ne derseniz diyin almanızı tavsiye etmiyorum. Telefonların ikisi birden aktif olmuyor.
Birini açmadan önce diğerini kapatmanız gerekiyor yoksa ulaşılamama ihtimaliniz var.
Aylık ücreti yok değil mi?

Aylık ücreti yok değil mi?

Aylık ücret yok. 1 yıl önce vodafone'dan 400TL ye aldık. 1 ay sonra ikizlerden birini kırıp netcell hat aldık. O derece işe yaramaz birşey.

İki hat aynı anda aktif olmaz, arama geldiği zaman kime gideceği belli değil

Ben ikiz kart kullanıyorum, hattım da sınırsız internet var, akşamları eve geçince VINN aracılığı ile PC ve TV için onu kullanıyorum uçak moduna alarak.

Hocam nasıl aldınız ben Türk Telekom'a da Turkcell'e de sordum ikisi de eş kart olayı kaldırıldı dedi bana.

Hocam nasıl aldınız ben Türk Telekom'a da Turkcell'e de sordum ikisi de eş kart olayı kaldırıldı dedi bana.

Onlar kaldırmış olabilir, Vodafone kaldırmadı.
Bir de, SIM kartımı kaybettim demen yeterli, aynısı verecekler. Ya da kızıma almak istiyorum SIM kart de,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…