h4rry Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 Selam, bu tuşları kullanamıyorum çözümünü bilen var mı? Yanlışlıkla düzeltip geri bozuyordum kendi kendine bazen düzeliyordu kaç gündür çalışmıyor.
Selam, bu tuşları kullanamıyorum çözümünü bilen var mı? Yanlışlıkla düzeltip geri bozuyordum kendi kendine bazen düzeliyordu kaç gündür çalışmıyor.
HakanEfe2516 Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 318 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #2 h4rry dedi: Selam, bu tuşları kullanamıyorum çözümünü bilen var mı? Yanlışlıkla düzeltip geri bozuyordum kendi kendine bazen düzeliyordu kaç gündür çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Donanımsal olabilir. Mekanik klavye ise switchleri temizle.
h4rry dedi: Selam, bu tuşları kullanamıyorum çözümünü bilen var mı? Yanlışlıkla düzeltip geri bozuyordum kendi kendine bazen düzeliyordu kaç gündür çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Donanımsal olabilir. Mekanik klavye ise switchleri temizle.
h4rry Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #3 laptop kullanıyorum HakanEfe2516 dedi: Donanımsal olabilir. Mekanik klavye ise switchleri temizle. Genişletmek için tıkla...
laptop kullanıyorum HakanEfe2516 dedi: Donanımsal olabilir. Mekanik klavye ise switchleri temizle. Genişletmek için tıkla...