Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.906 Çözümler 7 Yer Ankara Dün 20:08 #21 Hocam bazı görevlerde çeviri tam yok. Görevin konumu nerede yazmıyor. Bakabilir misiniz size zahmet? Oyun ilerledikçe hocam bu tarz sorunlar devam ediyor bilginize Oynamayı bıraktım güncellemeyi bekleyeceğim hocam. Dosya Ekleri IMG_20251112_200642.jpg 256,9 KB · Görüntüleme: 6 IMG_20251112_200626.jpg 227,5 KB · Görüntüleme: 6 Son düzenleme: Dün 22:24
Hocam bazı görevlerde çeviri tam yok. Görevin konumu nerede yazmıyor. Bakabilir misiniz size zahmet? Oyun ilerledikçe hocam bu tarz sorunlar devam ediyor bilginize Oynamayı bıraktım güncellemeyi bekleyeceğim hocam.
VolkTyson Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 652 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:49 #22 Talisca06 dedi: Hocam bazı görevlerde çeviri tam yok. Görevin konumu nerede yazmıyor. Bakabilir misiniz size zahmet? Oyun ilerledikçe hocam bu tarz sorunlar devam ediyor bilginize Oynamayı bıraktım güncellemeyi bekleyeceğim hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, bir kontrol edeyim tekrar
Talisca06 dedi: Hocam bazı görevlerde çeviri tam yok. Görevin konumu nerede yazmıyor. Bakabilir misiniz size zahmet? Oyun ilerledikçe hocam bu tarz sorunlar devam ediyor bilginize Oynamayı bıraktım güncellemeyi bekleyeceğim hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, bir kontrol edeyim tekrar