Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.955 Çözümler 6 Bugün 18:45 #1 Normalde 50 dolar Amerika fiyatı ancak bize özel çok ucuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et s
Normalde 50 dolar Amerika fiyatı ancak bize özel çok ucuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et s
ArqeNade Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 594 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:50 #2 Yayında oynayanları izledim güzel bir oyuna benziyor da. Tek başına oynarken sarar mı?
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.960 Çözümler 43 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek Bugün 18:52 #3 ArqeNade dedi: Yayında oynayanları izledim güzel bir oyuna benziyor da. Tek başına oynarken sarar mı? Genişletmek için tıkla... Standard Edition ile ne kadar eğlenebilirsin hiç bilmiyorum.
ArqeNade dedi: Yayında oynayanları izledim güzel bir oyuna benziyor da. Tek başına oynarken sarar mı? Genişletmek için tıkla... Standard Edition ile ne kadar eğlenebilirsin hiç bilmiyorum.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.955 Çözümler 6 Bugün 18:55 #4 DaisakuKuze dedi: Standard Edition ile ne kadar eğlenebilirsin hiç bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sebebini açıklayabilir misiniz? Almayı düşünüyorum oyunu çünkü.
DaisakuKuze dedi: Standard Edition ile ne kadar eğlenebilirsin hiç bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sebebini açıklayabilir misiniz? Almayı düşünüyorum oyunu çünkü.
T Teritseran Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 885 Çözümler 1 Bugün 18:56 #5 2019'dan beri oynuyorum ve hala oynamaya devam ediyorum bu fiyata kesinlikle bedava, almayı düşünen herkese tavsiye ederim.
2019'dan beri oynuyorum ve hala oynamaya devam ediyorum bu fiyata kesinlikle bedava, almayı düşünen herkese tavsiye ederim.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.960 Çözümler 43 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek Bugün 18:56 #6 Hiroo dedi: Sebebini açıklayabilir misiniz? Almayı düşünüyorum oyunu çünkü. Genişletmek için tıkla... https://www.escapefromtarkov.com/support/knowledge/529 İçerikleri yazıyor burada.
Hiroo dedi: Sebebini açıklayabilir misiniz? Almayı düşünüyorum oyunu çünkü. Genişletmek için tıkla... https://www.escapefromtarkov.com/support/knowledge/529 İçerikleri yazıyor burada.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.787 Makaleler 8 Çözümler 242 Yer İstanbul Bugün 18:57 #7 Aşırı uygun fiyat.
Hexxie Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 84 Çözümler 1 Bugün 18:58 #8 Stash kapasitesi sonradan artırılabiliyor mu? Arttırılabiliyorsa nasıl artırılıyor?
Gyurox Kilopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 375 Çözümler 1 Bugün 19:05 #9 Hexxie dedi: Stash kapasitesi sonradan artırılabiliyor mu? Arttırılabiliyorsa nasıl artırılıyor? Genişletmek için tıkla... Diğer edition'lara yükselterek (steamde veya sitesinde) veya oyun içerisinde gerekli eşyaları toplayarak.
Hexxie dedi: Stash kapasitesi sonradan artırılabiliyor mu? Arttırılabiliyorsa nasıl artırılıyor? Genişletmek için tıkla... Diğer edition'lara yükselterek (steamde veya sitesinde) veya oyun içerisinde gerekli eşyaları toplayarak.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.955 Çözümler 6 Bugün 19:07 #10 Gyurox dedi: Diğer edition'lara yükselterek (steamde veya sitesinde) veya oyun içerisinde gerekli eşyaları toplayarak. Genişletmek için tıkla... Çok zor mu o gerekli şeyleri toplamak?
Gyurox dedi: Diğer edition'lara yükselterek (steamde veya sitesinde) veya oyun içerisinde gerekli eşyaları toplayarak. Genişletmek için tıkla... Çok zor mu o gerekli şeyleri toplamak?