Escape From Tarkov, 15 Kasım'da tam sürüme geçiş yapıyor

Makaleler
8
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
1755869686776.png

Escape From Tarkov, 15 Kasım'da tam sürüme geçiş yapacak. Aynı zamanda 1.0 güncellemesinden sonra tarihi belli değil ama oyunun Steam'de yayınlanması planlanıyor.

Steam'e eğer gelirse alıp deneyeceğim bir oyun. Kendi sitesinden arkadaşım aracılığıyla bir süre oynamış ve sevmiştim. Bir çok sorunu var fakat çözeceklerine inanıyorum.

Kaynak: Extraction Shooter Escape From Tarkov Finally Has a 1.0 Release Date, 8 Years After Initial Launch - IGN

@328914, ben en başından beri, Steam'e gelirse satın alacağım diye şartlamıştım kendimi. :D Hala almadım ve Steam'e gelmesi planlanıyor. :D

@328914, ben en başından beri, Steam'e gelirse satın alacağım diye şartlamıştım kendimi. :D Hala almadım ve Steam'e gelmesi planlanıyor. :d
62 dolara aldığımla kalmadım en azından, oyun çok iyi ama oldukça zor... Rakipsiz bir oyun kendi halinde ama bazı zırhların gereksiz fazla güçlü olduğunu düşünüyorum. Hasar sistemi dengeli değil gibi.

@328914, hocam zorluğu konusunda kesinlikle katılıyorum. En son SCAV girmiştim. Zifiri karanlık bir yerde yürürken birisi tek mermiyle öldürdü. O an sandalyemden zıplayarak düştüm. O korku bana yetti o gün...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı