Oyun Escape from Tarkov 650TL

Her multi için geçerli bir durum olsa da bu oyunda ölmek değil kaybettikleriniz sorun, almayı düşünenler bu video'yu izlesin derim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hile kesinlikle var ama bu olaylar çıkmaya başladıktan sonra üzerine daha çok gitmeye başladılar ( ya da öyle gibi davranıyorlar ). Banlanan insanlar açıklanıyor vs. twitterda. Buna rağmen yine de son 2 hafta içinde hile olduğuna nerdeyse emin olduğum 2 kişi tarafından öldürüldüm. Her şeye rağmen oyun baya bi zevkli ve bu fiyatı steam'e çıkmadığı sürece bulabileceğinizi sanmıyorum. (Oyun 45 dolar, Steam'e çıkarken muhtemelen 60 dolar yaparlar.)
Oynamayı gerçekten de çok istiyorsanız 650 tl verilebilir ama grind yapmaktan çok zevk alan birisi değilseniz EOD almanızı öneririm o da aynı sitede 2559 tl.

Çok fazla hileci var onu düzeltmedikçe alınmaz.

Çok fazla hileci var oyunda, alacaksanız bunu da düşünerek alın.

Oyunun yapımcıları bildiğim kadarıyla ilk Epic Games'e getireceklerini söylemişlerdi.

Arkadaşlar EFT steam ya da başka bir platforma gelmeyecek. Oyunun yapımcısı Nikita bunu birçok kez dile getirdi.
Yeni çıkacak Arena modu, ayrı bir oyun olmakla beraber başka mecralara gelebilir dedi. İkisi ayrı şeyler.

Benim bildiğim kadarıyla oyun steam'e gelicek hatta 13 gün önce Reddit'te yaptığı AMA'de sormuşlardı. Ama v1 çıkmadan geleceğini sanmıyorum, onun da en az 2 yılı var gibi.

Benim bildiğim kadarıyla oyun steam'e gelicek hatta 13 gün önce Reddit'te yaptığı AMA'de sormuşlardı. Ama v1 çıkmadan geleceğini sanmıyorum, onun da en az 2 yılı var gibi.
O konuşulan Arena modu için hocam, nikita EFT’nin kâr marjını steame kaybettirmek istemediğini söyledi. Ayrıca oyun steamlik bir oyun değil. Çok olumsuz yorum var emin olun. 6 senedir oynuyorum, tek değişmeyen şey desync ve hileciler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…