Oyun Escape from Tarkov 650TL

Eod paketi olmadan tamamen eziyet. Geçen sene 800 TL civarına almıştım belli bir süre flea market dediğimiz olay açılmadığı için standart paket çok büyük problem olacaktır.

Yapacak bir şey yok haklısınız. Bizim milletimiz böyle her şeyi dalğaya alır bir şey yapmaz. Ekonomi kötü diye başkalarında suç bulurlar. Aynı hesap hiç değişmezler. Tek bu konuda değil her konuda aynılar

Oyunu yaklaşık 3 yıldır ~5 wipedır oynuyorum. Ne kadar hile olsada oyun şuana kadar oynadığım en iyi oyunlardan bir tanesi.Yeterli donanımı ve bütçesi olan herkesin oynayıp deneyimlemesini tavsiye ederim.

CoD 2'den iyidir. Bence alınır ama ben alamam maalesef.

Steam'e gelmediği ve düzgün bir hile koruma sistemi getirilmediği sürece alınmaz.

Valve'ın hile koruması çok mu iyi? Ona rağmen CS:GO oynanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

hocam merhaba bana ulaşabilir misiniz

Kesinlikle CoD'la karşılaştırılacak bir yapım değil her şey grafiklerle olmuyor maalesef ki CoD grafik konusunda daha iyi bile olabilir.

Hocam öncelikle daha iyi değil tarkov daha iyi ve daha gerçekçi ve karşılaştırılabilir bence ikisi de FPS shooter oyunlar ayrıca aynı fiyat.

Dikkat ederseniz Steam'in hile koruma sistemi şeklinde bir şey çıkmadı ağzımdan.

Bende diyorum ki hile olsa da eğer oyun güzelse oynanıyor her türlü CS:GO'nun Valve korumasını örnek gösterdim.

Ben yaklaşık 3 senedir oynuyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hileden geçilmiyor. O kadar zaman verip girdiğiniz raidler kanser ediyor hile oldukça. Hiçbirşey olmaz bu oyundan. Bu para da asla verilmez.

Hiç oynanamamış gibi konuşuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…