Eod paketi olmadan tamamen eziyet. Geçen sene 800 TL civarına almıştım belli bir süre flea market dediğimiz olay açılmadığı için standart paket çok büyük problem olacaktır.
Yapacak bir şey yok haklısınız. Bizim milletimiz böyle her şeyi dalğaya alır bir şey yapmaz. Ekonomi kötü diye başkalarında suç bulurlar. Aynı hesap hiç değişmezler. Tek bu konuda değil her konuda aynılar
Oyunu yaklaşık 3 yıldır ~5 wipedır oynuyorum. Ne kadar hile olsada oyun şuana kadar oynadığım en iyi oyunlardan bir tanesi.Yeterli donanımı ve bütçesi olan herkesin oynayıp deneyimlemesini tavsiye ederim.
Escape From Tarkov ne kadar diye merak eden oyuncular için en doğru adres Kabasakal Online. Escape From Tarkov satın al, kendini benzersiz bir atmosfer içerisinde bul.
Zamanında EOD paketini 550 liraya almıştım. Fiyata bak be, kesinlikle değmez. Boşa heves edip bu kadar para vermeyin arkadaşlar. Steam'e çıkarsa ve hileler azalırsa belki bir ihtimal düşünün derim.
Oyunda 2K+ saatim var. Bunun 1500'ü aşkını EOD paket kullanaraktır. Bu kadar süreden sonra kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Zamanında EOD paketini 550 liraya almıştım. Fiyata bak be, kesinlikle değmez. Boşa heves edip bu kadar para vermeyin arkadaşlar. Steam'e çıkarsa ve hileler azalırsa belki bir ihtimal düşünün derim.
Oyunda 2K+ saatim var. Bunun 1500'ü aşkını EOD paket kullanaraktır. Bu kadar süreden sonra kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Desync, hile ve hâlâ düzelmeyen optimizasyon sorunlarından dolayı uzak durulması gereken bir oyun. Seyretmesi zevkli ama oynarken sinir hastası olabilirsiniz.
Ben yaklaşık 3 senedir oynuyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hileden geçilmiyor. O kadar zaman verip girdiğiniz raidler kanser ediyor hile oldukça. Hiçbirşey olmaz bu oyundan. Bu para da asla verilmez.