Escape from Tarkov alınır mı?

Fronzy

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
AMD RX 6600 XT
İşlemci
Ryzen 5 5500
İyi Sosyaller herkese. Uzun zamandır aklımda bulunan bir oyundu, acaba alsam mı diye düşünüyordum fakat fiyatı biraz tuzlu. Bir de üstüne 9 dolar vergi eklenince oluyor standart paketi 59 dolar. Bu sebepten kesin karar veremedim. Öncelikle PUBG, 7 Days To, R6, Rust gibi oyunları severek oynuyordum. Özellikle PUBG'yi, yaklaşık 3000'e yakın saatim var fakat bu oyun PUBG'den çok daha gerçekçi. Bu yüzden direkt karar veremedim, çok fazla detay olduğu için oyun beni detaylarla boğar mı?
Ayrıca oyun optimizasyon konusunda nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Sosyaller herkese. Uzun zamandır aklımda bulunan bir oyundu, acaba alsam mı diye düşünüyordum fakat fiyatı biraz tuzlu. Bir de üstüne 9 dolar vergi eklenince oluyor standart paketi 59 dolar. Bu sebepten kesin karar veremedim. Öncelikle PUBG, 7 Days To, R6, Rust gibi oyunları severek oynuyordum. Özellikle PUBG'yi, yaklaşık 3000'e yakın saatim var fakat bu oyun PUBG'den çok daha gerçekçi. Bu yüzden direkt karar veremedim, çok fazla detay olduğu için oyun beni detaylarla boğar mı?
Ayrıca oyun optimizasyon konusunda nasıldır?
2019 yılında aldım. Bence o fiyatlara alınmaz. Oyun çok hantal, son güncellemelerle düzeldi mi bilmiyorum ama silah recoilleri en son bıraktığımda çok absürttü. Biraz lootlu girince karakter aşırı ağırlaşıyor. Gerçekçi oyun bir sürü silah ekipman var diyorsunuz ama oyun sonu kullanılan silahlar, ekipmanlar hep belli. 1-2 meta silah ve onların modları kullanılıyor. Tarkov yerine Arena Breakout deneyin ilk önce. Bedava oyun.

2019 yılında aldım. Bence o fiyatlara alınmaz. Oyun çok hantal, son güncellemelerle düzeldi mi bilmiyorum ama silah recoilleri en son bıraktığımda çok absürttü. Biraz lootlu girince karakter aşırı ağırlaşıyor. Gerçekçi oyun bir sürü silah ekipman var diyorsunuz ama oyun sonu kullanılan silahlar, ekipmanlar hep belli. 1-2 meta silah ve onların modları kullanılıyor. Tarkov yerine arena breakout deneyin ilk önce. Bedava oyun.

Evet 2100 TL yapıyor fiyat olarak çok açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı