mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.920 Çözümler 12 Yer Midland Bugün 13:53 #1 Aslında direkt alacaktım ama yakın zamanda çıkan Arc Riders'ı alıp almama konusunda kararsız kaldım. Aranızda güncel olarak oynayan varmı Escape From Tarkov'u? Hazır indirimdeyken alayım diyorum ama hile vs. var diyorlar doğru mudur?
Aslında direkt alacaktım ama yakın zamanda çıkan Arc Riders'ı alıp almama konusunda kararsız kaldım. Aranızda güncel olarak oynayan varmı Escape From Tarkov'u? Hazır indirimdeyken alayım diyorum ama hile vs. var diyorlar doğru mudur?
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.305 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:05 #2 Evet çok fazla hile var orası doğru. İndirimler çok iyi alınır. Arc raiders çok iyi oyun bu arada.
Kompetankedi Kilopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 2.305 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri PC 1:macbook air m4 24gb 512gb 13.6inç PC 2:monster abra a5 17.4.4 clevo kasa clevo kodu: nh58hpq Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştiricisi (flutter) Bugün 14:05 #3 mutiant dedi: Aslında direkt alacaktım ama yakın zamanda çıkan Arc Riders'ı alıp almama konusunda kararsız kaldım. Aranızda güncel olarak oynayan var mı Escape from Tarkov'u? Hazır indirimdeyken alayım diyorum ama hile vs. var diyorlar doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Özellikle bu oyun türüne ilgin yoksa bulaşma.
mutiant dedi: Aslında direkt alacaktım ama yakın zamanda çıkan Arc Riders'ı alıp almama konusunda kararsız kaldım. Aranızda güncel olarak oynayan var mı Escape from Tarkov'u? Hazır indirimdeyken alayım diyorum ama hile vs. var diyorlar doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Özellikle bu oyun türüne ilgin yoksa bulaşma.
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.920 Çözümler 12 Yer Midland Bugün 14:13 #4 Kompetankedi dedi: Özellikle bu oyun türüne ilgin yoksa bulaşma. Genişletmek için tıkla... İlgim yok değil ama birkaç video izledim ve oldukça hileden şikayetçi insanlar var. Sanırım Arc'a yöneleceğim.
Kompetankedi dedi: Özellikle bu oyun türüne ilgin yoksa bulaşma. Genişletmek için tıkla... İlgim yok değil ama birkaç video izledim ve oldukça hileden şikayetçi insanlar var. Sanırım Arc'a yöneleceğim.