Helixo999 Femtopat Katılım 4 Ekim 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:19 #1 Escape from Tarkov alınır mı? Hiç bu tarz oynamadım bir arena breakout ınfinite oynadım az o kadar. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:28
Hexaak Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 191 Çözümler 3 Dün 23:31 #2 Hocam bu fiyata kaçmaz bile öyle söyleyeyim tabii bu benim kendi görüşüm siz arena breakoutu seviyorsanız tarkovuda seveceğinizi düşünüyorum.
Hocam bu fiyata kaçmaz bile öyle söyleyeyim tabii bu benim kendi görüşüm siz arena breakoutu seviyorsanız tarkovuda seveceğinizi düşünüyorum.
M Mr. L Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 903 Çözümler 8 Dün 23:31 #3 Helixo999 dedi: Escape from Tarkov alınır mı? Hiç bu tarz oynamadım bir arena breakout ınfinite oynadım az o kadar. Genişletmek için tıkla... Alma hacker ve kötü politikalardan ötürü. İlerde sorunları çözerlerse zaten çok indirimli olur fiyatı o zaman alırsın. CS2 gibi hile durumu. Tavsiye etmiyorum.
Helixo999 dedi: Escape from Tarkov alınır mı? Hiç bu tarz oynamadım bir arena breakout ınfinite oynadım az o kadar. Genişletmek için tıkla... Alma hacker ve kötü politikalardan ötürü. İlerde sorunları çözerlerse zaten çok indirimli olur fiyatı o zaman alırsın. CS2 gibi hile durumu. Tavsiye etmiyorum.