CannWickk Hectopat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 116 2 Mart 2021 #1 Selamlar herkese. Escape from Tarkov oyun hesabı almak mantıklı mı arkadaşlar? 250TL'ye satanlar var. Sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2021
Selamlar herkese. Escape from Tarkov oyun hesabı almak mantıklı mı arkadaşlar? 250TL'ye satanlar var. Sizce alınır mı?
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 2 Mart 2021 #2 Normalde oyunun fiyatı ne kadar? Bu oyun çok iyi mi?
CannWickk Hectopat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 116 3 Mart 2021 #3 278101 dedi: Normalde oyunun fiyatı ne kadar? Bu oyun çok iyi mi? Genişletmek için tıkla... Normalde oyunun fiyatı 44 Euro civarı. Ve oyun çok iyi.
278101 dedi: Normalde oyunun fiyatı ne kadar? Bu oyun çok iyi mi? Genişletmek için tıkla... Normalde oyunun fiyatı 44 Euro civarı. Ve oyun çok iyi.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 3 Mart 2021 #4 CannWickk dedi: Normalde oyunun fiyatı 44 Euro civarı. Ve oyun çok iyi. Genişletmek için tıkla... Oynayanı var mı oyunun? Oyuncusu az diye biliyorum ve pahalıymış. Ona o kadar veriyorsan indirimde orijinal hesap al daha iyi.
CannWickk dedi: Normalde oyunun fiyatı 44 Euro civarı. Ve oyun çok iyi. Genişletmek için tıkla... Oynayanı var mı oyunun? Oyuncusu az diye biliyorum ve pahalıymış. Ona o kadar veriyorsan indirimde orijinal hesap al daha iyi.
CannWickk Hectopat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 116 3 Mart 2021 #5 Recx and Flex dedi: Oynayanı var mı oyunun? Oyuncusu az diye biliyorum ve pahalıymış. Ona o kadar veriyorsan indirimde orijinal hesap al daha iyi. Genişletmek için tıkla... İndirime girmiyor maalesef Steam'e gelince olur anca oyuncusu fazla yok ama ona rağman değer ya
Recx and Flex dedi: Oynayanı var mı oyunun? Oyuncusu az diye biliyorum ve pahalıymış. Ona o kadar veriyorsan indirimde orijinal hesap al daha iyi. Genişletmek için tıkla... İndirime girmiyor maalesef Steam'e gelince olur anca oyuncusu fazla yok ama ona rağman değer ya