I ilhamigt Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #1 İyi günler. EFT'ye üye olup oyunu almak istiyorum ancak yıllardır kullandığım. E-posta adresine kullanılamaz diyor. Birden fazla e posta denedim. Neyde yanlış yapıyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2021
İyi günler. EFT'ye üye olup oyunu almak istiyorum ancak yıllardır kullandığım. E-posta adresine kullanılamaz diyor. Birden fazla e posta denedim. Neyde yanlış yapıyorum?
DarthPac Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 179 Çözümler 2 18 Nisan 2021 #2 Hotmail yerine gmail kullanmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS I ilhamigt Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #3 DarthPac dedi: Hotmail yerine gmail kullanmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Gmail i de.bir iki defa denedim ama Outlook hiç kabul etmiyor Artı 0 Eksi
DarthPac dedi: Hotmail yerine gmail kullanmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Gmail i de.bir iki defa denedim ama Outlook hiç kabul etmiyor
DarthPac Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 179 Çözümler 2 18 Nisan 2021 #4 ilhamigt dedi: Gmail i de.bir iki defa denedim ama Outlook hiç kabul etmiyor Genişletmek için tıkla... Bir de Yandex'i deneyin isterseniz. Artı 0 Eksi
ilhamigt dedi: Gmail i de.bir iki defa denedim ama Outlook hiç kabul etmiyor Genişletmek için tıkla... Bir de Yandex'i deneyin isterseniz.
KS KS I ilhamigt Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #5 DarthPac dedi: Bir de Yandex'i deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Gmail kabul ediyor halletim Artı 0 Eksi
DarthPac dedi: Bir de Yandex'i deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Gmail kabul ediyor halletim