Escape From Tarkov Nasıl Öğrenilir?

EQUARIA

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği
Bugün Durmaplay sitesinden 330 TL'ye oyunu aldım. Oyunu çok sevdiğim bazı yayıncıları izleyerek gördüm ve çok hoşlandım. Oyunu aldıktan sonra oyunu indirdim ve direkt oynamaya başladım. Başlangıçta kendi grafik ayarlarımı yaparak direkt oyuna girdim. Ardından SCAV olarak başladığım oyunda mapten daha nasıl çıkabileceği mi bile bilmediğimi fark ettim. Oysa daha başlangıçta 2 tane kill almış ve fena sayılmayacak eşyalar elde etmiştim. Baktım mapten çıkamıyorum bari birazcık aksiyona gireyim diyerek silah seslerinin olduğu yere doğru yönelip hızlıca öldüm. Mapteki çıkış noktalarını bilmiyorum ve elimde herhangi bir haritada yok oyunu çift monitör oynamayı düşünüyorum ve yanında büyük ihtimalle bir map açacağım. Ben bu oyunu saatlerce oynayarak öğrenmek istiyorum fakat oyuna hiçbir şey bilmeden başlayınca oyun çok zor geldi ne yapabilirim, hangi rehberleri okuyup oyunu öğrenebilirim?

Hocam YouTube üzerinden veya Twitch üzerinden izleyerek öğrenebilirsiniz. Twitch üzerinde mithrain iyi oynuyor onu izleyebilirsiniz.

Hocam YouTube üzerinden veya Twitch üzerinden izleyerek öğrenebilirsiniz. Twitch üzerinde mithrain iyi oynuyor onu izleyebilirsiniz.
Mithrain'den çok daha iyi ve dereceleri olan Torwak diye bir yayıncı var. Severek izliyorum ama gelişmiş ve oyunu öğrenmiş insanlardan pek bir bilgi edinemiyorsunuz açıkçası. Yine de öneriniz için teşekkürler.

Hocam zamanı biraz geçti ama oyunu alırken bir sıkıntı yaşadınız mı, Durmaplay üzerinden bir sıkıntı oluşmamakta değil mi, direk kodu gönderiyorlar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…