T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 10 22 Aralık 2021 #1 Oyunu oynamayı çok istiyorum ama aşırı pahalı olduğu için alamıyorum. Ne zaman ucuzlar?
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #2 İstek listene ekle bazen hafta ortası çılgınlığı ile girebiliyor oyunlar.
T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 10 22 Aralık 2021 #3 Zyplux dedi: İstek listene ekle bazen hafta ortası çılgınlığı ile girebiliyor oyunlar. Genişletmek için tıkla... Nereden istek listeme ekleyeceğim sadece kendi sitesinden oynanmıyor mu?
Zyplux dedi: İstek listene ekle bazen hafta ortası çılgınlığı ile girebiliyor oyunlar. Genişletmek için tıkla... Nereden istek listeme ekleyeceğim sadece kendi sitesinden oynanmıyor mu?
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #4 Silinen üye dedi: Nereden istek listeme ekleyeceğim sadece kendi sitesinden oynanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Pardon ben Steam üzerinden sandım.
Silinen üye dedi: Nereden istek listeme ekleyeceğim sadece kendi sitesinden oynanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Pardon ben Steam üzerinden sandım.
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #5 Christmas yaklaştığı için yakında indirime girebilir.
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Aralık 2021 #6 Silinen üye dedi: Oyunu oynamayı çok istiyorum ama aşırı pahalı olduğu için alamıyorum. Ne zaman ucuzlar? Genişletmek için tıkla... O da Minecraft gibi pek indirime girmiyor maalesef.
Silinen üye dedi: Oyunu oynamayı çok istiyorum ama aşırı pahalı olduğu için alamıyorum. Ne zaman ucuzlar? Genişletmek için tıkla... O da Minecraft gibi pek indirime girmiyor maalesef.
T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 10 23 Aralık 2021 #7 Mehmet Akif T dedi: O da Minecraft gibi pek indirime girmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Dolar kuru yüksek olduğu için pahalı avrupadaki genç rahatlıkla alabilir .
Mehmet Akif T dedi: O da Minecraft gibi pek indirime girmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Dolar kuru yüksek olduğu için pahalı avrupadaki genç rahatlıkla alabilir .
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #8 Dediğim gibi indirim geliyor, göz atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dediğim gibi indirim geliyor, göz atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #9 Ah bu Ruslar... Bir de euro ile satmasalar şu oyunu.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #10 Şu Tarkov, Steam ile güzel bir fiyattan anlaştığı gün oyunu alacağım da getirmediler bir türlü.