Escape from Tarkov PvE oynarken ölünce üstümüzdekiler gider mi?

AYC

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Nükleer Mühendisi, Oyun Geliştiricisi, Oyun Yayıncısı
Escape from Tarkov + PvE satın almak istiyorum. Arkadaşımla oynayacağım, okuduğum şeylere göre ölünce üstünüzdekiler gitmiyormuş bu doğru mu? İnşallah değildir. İkinci olarak benim PvE satın alıp arkadaşımın almadığı senaryoda beraber PvE girebiliyor muyuz?

eşyalar gider ve hayır oynayamazsınız

eşyalar gider ve hayır oynayamazsınız
PvE çevrimdışı oynanabiliyor mu? Sunucuya bağlanmak istemiyorum. Çevrimdışı oynarken ilerlemenin kaydedilmediği hakkında bir yazı okumuştum.

PvE çevrimdışı oynanabiliyor mu? Sunucuya bağlanmak istemiyorum. Çevrimdışı oynarken ilerlemenin kaydedilmediği hakkında bir yazı okumuştum.
zaten çevrimdışı oynanıyor eğer sunucuya bağlanmak isterse ayar yapman gerekiyor

İfadeler: AYC
Tarkov zor bir oyun. Öldüğünüzde üstünüzde götürdüğünüz eşyaları kaybediyorsunuz.

Bir ihtimalde olsa gitmesini istemiyorsanız sigortalatma sistemi bulunuyor. Haritaya girmeden önce eşyalarınızı sigortalatırsınız. Ölürseniz belli bir şans ile 24 saat içerisinde size geri dönüyor. Normal oyunda öldüğünüzde eğer eşyalarınızı başka bir oyuncu alır çıkarsa geri gelmez.

Sadece PvE oynamayı düşünüyorum, PvE oynarken ölünce eşyaların gitmediğini okudum. Ayrıca internet bağlantısı olmadan pazar, görev vs. kullanamayacağınızı söylüyorlar.

Biraz kafa karıştırıcı olabilir ancak şöyle açıklayayım.

İster PvP ister PvE oynayın fark etmez. Escape From Tarkov'da öldüğünüz zaman secure container dışında kalan tüm eşyalarınız yere düşer teoride. Fakat PvE için bir yöntem var.

Sigorta (insurance) sistemi vardır EFT'de. PvE'de ise çok daha fazla fark yaratıyor. Mesela silahınızı sigortalatıyorsunuz. Yere düşen silahınız "eğer başka bir oyuncu veya PvE(bot) tarafından lootlanmazsa" size 24-48 saat içinde geri dönüyor. PvE local match olarak sayıldığı için siz öldüğünüzde teknik olarak o raid sonlanıyor. Dolayısıyla sigortalattığınız her şey size dönüyor. Çünkü ölümünüzle birlikte o raid sonlandığı için eşyaları lootlayacak kimse kalmıyor ortada. Yani sigortalı eşyalarınız üstünüzdeyken ölürseniz eşyalar kesin olarak size dönüyor.

Ama mesela raid içinde daha iyi bir silah buldunuz, sigortalı silahınızı da yere attınız diyelim. Raid bir süre daha devam etti. Siz çıkışa ilerlerdeniz vs vs. Bu esnada silahınızı rastgele bulan ve yerden alan bir bot olursa o silah size dönmeyebilir.

PvE'de sigorta sistemi, ölüm durumunda %100 geri dönüş ihtimali demek yani. Ama siz sigortalı eşyalarınızı yere atarsanız o noktadan sonrası şans.

2. sorunuz için de, PvE modunu sadece satın alanlar oynayabiliyor. Arkadaşınızda da olması lazım birlikte oynayabilmeniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…