Çözüldü Escape from Tarkov Steam sürüm açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

muhammedsmbl

Hectopat
Daha fazla  
Steam'de oyun 14 Kasım'da mağazaya gelince oyunu indirmiştim. Bugün açıldı, hesap oluşturdum ama her defasında girmeye çalışırken bana oyun dosyalarının bozuk olduğunu, Steam üzerinden dosya bütünlüğünün kontrol edilmesi gerektiğini söyleyip Launcher'ı kapatıyor.

Çözüm
Oyunun Launcher'ını kendi sitesinden indirin ve Launcher'ı çalıştırın. Launcher'ı bir defa çalıştırdıktan sonra oyunu açmadan kapatın ve Steam'den oyunu açın sorun düzelecektir.

Çıkan uyarıdaki gibi Steam üzerinden dosyaların bütünlüğünü doğrulayın.

Aşırı yoğunluk var. Birçok yayıncı bundan dolayı farklı farklı hatalar alıyorlar. Kimisi oyundan atıyor, kimisinde hesap şifresini doğru girmesine rağmen parola yanlış hatası veriyor. Bir iki güne düzelecektir.

Hocam zaten 2 kere yaptım laptopu yeniden başlattım değişmedi hala aynı hata.

Oyunu silip yükleseniz de aynıyı hatayı alacaksınız. Güncellemeyi bekleyin. Yarın bugün gelir.

Oyunun Launcher'ını kendi sitesinden indirin ve Launcher'ı çalıştırın. Launcher'ı bir defa çalıştırdıktan sonra oyunu açmadan kapatın ve Steam'den oyunu açın sorun düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…