Escape The Backrooms alınır mı?

fermaNga

Hectopat
Daha fazla  
https://store.steampowered.com/app/1943950/Escape_the_Backrooms/ Arkadaşlar bu oyun alınır mı? Oyunu ben kuzenimin evinde oynamıştım. 2 bilgisayar vardı. Beraber oynamıştık. Çok zevkli gelmişti o gün oyun. O zamanlar sistemim kaldırmıyordu. Oynayamıyordum kendi bilgisayarımda. Şu an oyun bomboş unutulmuş mu yoksa hala oynayan kişi var mı? Aşırı da dolu bir şey beklemiyorum. Sadece kendimi yalnız hissetmeyeyim yeter.

Al oyna sevmezsen iade edersin hocam.

Aldım gitti hocam Yarın okul dönüşü bakacağım bakalım.

Görüşünüzü merak ediyorum hocam.

Hocam vallahi özür dilerim. Yazılıma ileride başlamayı düşünüyorum ama şimdi hiç başlamadım bile. En ufak bilgim yok. Bilgim olsa yardımcı olmak isterdim.

Hocam vallahi özür dilerim. Yazılıma ileride başlamayı düşünüyorum ama şimdi hiç başlamadım bile. En ufak bilgim yok. Bilgim olsa yardımcı olmak isterdim.
Yok hocam sadece güzel mi değil mi onu söyleyin?
Neleri beğendiniz neleri beğenmediniz söyleyin.
- Attığım html kodlarının hepsini kopyalayın.
- Metin belgesine yada not defterini açıp yapıştırın.
-Kaydedip dosyanın uzantısını .html yapın. Açın sonra tarayıcı ile.

Site açılacak.

Ucuz ama parasına değmediğini düşündüğüm bir oyun, animasyonları berbat + NPC'leri doğru düzgün değil ve sürekli saçma saçma bulmacalar var. Bir süre sonra sıkıyor ama senin zevkine görede değişebilir alıp oyna beğenmez isen iade edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…