Q Questerx Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:51 #1 İndirimde gördüm, Liminal, kenopsi tarzı yapımlar ilgimi çekiyor. Escape the Backrooms alınır mı? Offline oynayacağım, online ile aram yok.
İndirimde gördüm, Liminal, kenopsi tarzı yapımlar ilgimi çekiyor. Escape the Backrooms alınır mı? Offline oynayacağım, online ile aram yok.
Yuii Kilopat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 477 Çözümler 3 Perşembe 21:55 #2 Offline oynayacaksan gerek yok, arkadaşlarınla oynayacaksan alabilirsin.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 1.972 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:57 #3 Offline oynanmaz alma.
Q Questerx Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:58 #4 Yuii dedi: Offline oynayacaksan gerek yok, arkadaşlarınla oynayacaksan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Boş mu o kadar ? Önerin var mı peki ?
Yuii dedi: Offline oynayacaksan gerek yok, arkadaşlarınla oynayacaksan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Boş mu o kadar ? Önerin var mı peki ?
Hennessey Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 189 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:59 #5 Oyun zaten kısmen arkadaşlarla oynamak için var. Offline oynayanı hiç görmedim.
Q Questerx Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 22:01 #6 Hennessey dedi: Oyun zaten kısmen arkadaşlarla oynamak için var. Offline oynayanı hiç görmedim. Genişletmek için tıkla... Peki atmosfer olarak benzer önerin var mı ?
Hennessey dedi: Oyun zaten kısmen arkadaşlarla oynamak için var. Offline oynayanı hiç görmedim. Genişletmek için tıkla... Peki atmosfer olarak benzer önerin var mı ?
Hennessey Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 189 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 22:03 #7 Questerx dedi: Peki atmosfer olarak benzer önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Offline backrooms oyunu mu istiyorsunuz hocam?
Questerx dedi: Peki atmosfer olarak benzer önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Offline backrooms oyunu mu istiyorsunuz hocam?
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.370 Çözümler 22 Yer İstanbul Perşembe 22:04 #8 Questerx dedi: İndirimde gördüm, Liminal, kenopsi tarzı yapımlar ilgimi çekiyor. Escape the Backrooms alınır mı? Offline oynayacağım, online ile aram yok. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarınla oynayacaksan al yoksa alma, oynayışı vasatın altı, çok istediğim ama oynanışını görünce iade ettim.
Questerx dedi: İndirimde gördüm, Liminal, kenopsi tarzı yapımlar ilgimi çekiyor. Escape the Backrooms alınır mı? Offline oynayacağım, online ile aram yok. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarınla oynayacaksan al yoksa alma, oynayışı vasatın altı, çok istediğim ama oynanışını görünce iade ettim.
Q Questerx Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 22:05 #9 Hennessey dedi: Offline backrooms oyunu mu istiyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Evet, benzer tarzda olabilir. Liminal türleri seviyorum.
Hennessey dedi: Offline backrooms oyunu mu istiyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Evet, benzer tarzda olabilir. Liminal türleri seviyorum.
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 4 Perşembe 22:10 #10 Oyunu 5 kere bitirdim 4 kere arkadaşlarla 1 kere kendi başıma. IQ’sü düşük arkadaşlarla oynamak sararken, ben tek oynadığımda da zevk almıştım. Backrooms atmosferini seviyorsanız alınır.
Oyunu 5 kere bitirdim 4 kere arkadaşlarla 1 kere kendi başıma. IQ’sü düşük arkadaşlarla oynamak sararken, ben tek oynadığımda da zevk almıştım. Backrooms atmosferini seviyorsanız alınır.