Q Questerx Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 23:25 #11 Croxie dedi: Oyunu 5 kere bitirdim 4 kere arkadaşlarla 1 kere kendi başıma. IQ’sü düşük arkadaşlarla oynamak sararken, ben tek oynadığımda da zevk almıştım. Backrooms atmosferini seviyorsanız alınır. Genişletmek için tıkla... S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chornobyl - Enhanced Edition mı daha mantıklı olur yoksa Backroms mu ?
Croxie dedi: Oyunu 5 kere bitirdim 4 kere arkadaşlarla 1 kere kendi başıma. IQ’sü düşük arkadaşlarla oynamak sararken, ben tek oynadığımda da zevk almıştım. Backrooms atmosferini seviyorsanız alınır. Genişletmek için tıkla... S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chornobyl - Enhanced Edition mı daha mantıklı olur yoksa Backroms mu ?
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 4 Cuma 16:28 #12 İkiside konusuna göre müthiş oyunlar. Hangisini canınız istiyorsa onu alın.
mitatdemir Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 598 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 16:37 #13 Questerx dedi: İndirimde gördüm, liminal, kenopsi tarzı yapımlar ilgimi çekiyor. Escape the Backrooms alınır mı? offline oynayacağım, Online ile aram yok. Genişletmek için tıkla... Offline sarmaz almayın.
Questerx dedi: İndirimde gördüm, liminal, kenopsi tarzı yapımlar ilgimi çekiyor. Escape the Backrooms alınır mı? offline oynayacağım, Online ile aram yok. Genişletmek için tıkla... Offline sarmaz almayın.