Escape the Backrooms arkadaş davet edilmiyor

zPookie

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 6 GB
Intel Core I7-13700H
32 GB RAM
1TB SSD
Meslek
Öğrenci
Ekipçe 4 kişi "Escape the Backrooms" oyununu aldık fakat sunucu kurup "arkadaş davet et" tuşu çalışmıyor tıklanmıyor. Arkadaşlarımı nasıl davet edebilirim?

Sorunu hallettim. ESC tuşuna tıkladıktan sonra "oyun" sekmesinden vhs ayarını değiştirin. Sorun düzelecektir.

Son düzenleme:
bendede aynı sorun şu an var ve vhs ayarını değiştirdim yine de olmuyor konu hakkında bilgiliysen yardımcı olabilir misin?

Bende de aynı sorun şu an var ve vhs ayarını değiştirdim yine de olmuyor konu hakkında bilgiliysen yardımcı olabilir misin?

Hocam bizim zamanımızda düzeltmişlerdi tekrar bozulmuş sanırım. Şey yapın olmadı, Online lobi açın siz katılın o kişiye. Multiplayer lobiler oluyor ya herkesin listeleniyor. Oradan girin.

Hocam ayarlarla oynayınca oluyordu soldaki.

Hocam bizim zamanımızda düzeltmişlerdi tekrar bozulmuş sanırım. Şey yapın olmadı, Online lobi açın siz katılın o kişiye. Multiplayer lobiler oluyor ya herkesin listeleniyor. Oradan girin.
evet evet öyle yapınca oldu özel oda çalışmıyor ama yine de teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…