RYSAw32 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #1 Ekran kartı gtx 1050 ti Arkadaşımla escape the backrooms girecektik, ama ekran kartımın yetersiz oldugunu ve ayarları düşürmemi söylüyor bu neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2024
Arkadaşımla escape the backrooms girecektik, ama ekran kartımın yetersiz oldugunu ve ayarları düşürmemi söylüyor bu neden olabilir?
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.672 Çözümler 4 5 Mart 2024 #2 RYSAw32 dedi: Arkadaşımla escape the backrooms girecektik, ama ekran kartımın yetersiz oldugunu ve ayarları düşürmemi söylüyor bu neden olabilir? Eki Görüntüle 2133721 Genişletmek için tıkla... Arkada belleği kullanan programları kapatarak veya ayarları düşürerek bellekte yer açmanız gerektiği yazıyor. Artı 0 Eksi
RYSAw32 dedi: Arkadaşımla escape the backrooms girecektik, ama ekran kartımın yetersiz oldugunu ve ayarları düşürmemi söylüyor bu neden olabilir? Eki Görüntüle 2133721 Genişletmek için tıkla... Arkada belleği kullanan programları kapatarak veya ayarları düşürerek bellekte yer açmanız gerektiği yazıyor.
KS KS RYSAw32 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #3 Croxie dedi: Arkada belleği kullanan programları kapatarak veya ayarları düşürerek bellekte yer açmanız gerektiği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisyarda CS2 ve Valorant yüklü zaten onlarda düşük ayarlarda baska oyun yüklü değil. Croxie dedi: Arkada belleği kullanan programları kapatarak veya ayarları düşürerek bellekte yer açmanız gerektiği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Ben seni yanlış anladim pardon. Artı 0 Eksi
Croxie dedi: Arkada belleği kullanan programları kapatarak veya ayarları düşürerek bellekte yer açmanız gerektiği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisyarda CS2 ve Valorant yüklü zaten onlarda düşük ayarlarda baska oyun yüklü değil. Croxie dedi: Arkada belleği kullanan programları kapatarak veya ayarları düşürerek bellekte yer açmanız gerektiği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Ben seni yanlış anladim pardon.