Escape the Backrooms ile Backrooms: Escape Together farkı nedir?

• Konuyu başlatan Nusun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 6.560

Nusun

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta yazdığı gibi bu 2 oynun farkı nedir Escape the Backrooms arkadaşım ile 13 saatte bitirdik ve çok keyif aldık eğer backrooms: Escape together farklı bir şeyse (maplar bulmacalar) almayı düşünüyoruz farklı mı yoksa sadece görüntü oalrak daha iyi mi?

Escape together farkını bilmiyorum ama erken erişim olduğu için erken bitirdik biz kısa şu anlık. 3 saatte falan bittti diğer oyun gibi uzun sürmüyor. Ama 1 hafta sonra güncelleme gelecek 3 bölüm daha eklencek.

Başlıkta yazdığı gibi bu 2 oynun farkı nedir Escape the Backrooms arkadaşım ile 13 saatte bitirdik ve çok keyif aldık eğer backrooms: Escape together farklı bir şeyse (maplar bulmacalar) almayı düşünüyoruz farklı mı yoksa sadece görüntü oalrak daha iyi mi?

Biraz benzer ve 6 kişiye kadar oynayabiliyor diye biliyorum bence Escape the Backrooms daha iyi. Hocam bide konudan bağımsız 13 saat çok değil mi ya :D

Biraz benzer ve 6 kişiye kadar oynayabiliyor diye biliyorum bence Escape the Backrooms daha iyi. Hocam bide konudan bağımsız 13 saat çok değil mi ya :D
arkadaşla bir bölümde tıkalı kalmıştık mutant köpekli elektrik bağlamalı bir yerdi orda baya kaldık

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı