Escargot MSN güvenilir mi?

Yer
Antalya Konyaaltı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bileşenler:Ventus GTX 1660 Super AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor Monitör: Casperın Eski Siyah Monitör'ü İşletim Sistemi: Windows 10 Ana kart: Gigabyte A320M-S2H
Meslek
10.Sınıf Öğrencisi
Merhaba arkadaşlar. MSN kullanasım geldi nedense. Escargot denilen web siteden dosyayı indirdim. Fakat indirdikten sonra yükleyin diye bir dosya var. O konudan ne kadar güvenilir emin değilim. Daha önceden kullanan arkadaşlara sorum. Güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen yıl bir arkadaşımla eski zamanları hatırlamak, özlem gidermek için denemiştik bir sorun olmadı karşılıklı mesajlaşabildik emojiler vs. Escargot sitesinden mail adresi oluşturmanız da gerekiyor giriş yapabilmek için.

Hocam indirmeyin. Bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir Kaspersky ile taratın lütfen. MSN kapanmamış mıydı? Escargot diye ilk kez duyuyorum. Bence siz virüs taraması yapın.

Hocam indirmeyin. Bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir Kaspersky ile taratın lütfen. MSN kapanmamış mıydı? Escargot diye ilk kez duyuyorum. Bence siz virüs taraması yapın.
Hocam dosyayı açmadım bile.

Hocam kendi bilgisayarınızdamı denemiştiniz?

Evet, zaten aktif kullanıcısıda var MSN kadar olmasa da, yine de virüs taraması yapabilirsin içini rahatlatmak için.
Yani kısacası güvenilir değil mi hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…