ESD ve Windows.old dosyaları nasıl silinir?

Kedilla

Decapat
Daha fazla  
Birkaç gün önce bilgisayardaki kasma ve Komut İstemi'ndeki komutlardan aldığım hatalardan dolayı Media Creation Tool üzerinden Windows'u yeniden yükledim ve 4,3GB'lık bir ESD dosyası geldi ve C diskinde Windows.old diye bir klasör çıktı. Bunları silsem bir sorun olur mu acaba? 33,5GB'lık başka bir Windows klasörü de var zaten ana Windows klasörünün bu olduğunu düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    21,8 KB · Görüntüleme: 35
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    59,1 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Format atmadan kurduğun için çıkıyor o. Eski kurulumun yedeğini tutuyor. Windows Update üzerinden yeni sürüme geçtiğinde de olur bu. Olası bir sorunda tekrar kurulum yapmadan eskiye dönmeni sağlar.

Elle silinebilir. Veyahut Windows'un içindeki disk temizleyici de kullanılabilir. Disk temizleyicinin ekranında sol alt kısımdaki "Sistem dosyalarını temizle" düğmesine tıklaman gerekecek.

Konu silmeydi ama nasıl silinir olmuş anlamadım. Silmek sıkıntı çıkarır mı diye sormuştum. Bir de ESD klasörünü de silsem olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…