Bugün ESEA Premium satın aldım. Hem geç maç buluyor. Türkiye sunusunuda bağlamıyor.
ESEA eskisi gibi değil maalesef, Türk oyuncular çok azaldı, buna bağlı olarak sunucular da. Arkadaşım hep Arap oyuncuların geldiğini söylüyor. Size Faceit’e geçmenizi öneririm.
İlk 10 maç çok geç bulur. Rankınızı aldıktan sonra bu durum normalleşecektir.
ESEA eskisi gibi değil maalesef, Türk oyuncular çok azaldı, buna bağlı olarak sunucular da. Arkadaşım hep Arap oyuncuların geldiğini söylüyor. Size Faceit’e geçmenizi öneririm.
Türkiye sunucularına bağlamıyor. Hep 50-60MS sunuculara bağlıyor. Rank C- yazıyor.
Arap'lar dediği sanırım iranlılar. Bu durum eğer oyun sizi TR serverına atarsa olabiliyor. Ve beni artık çoğu zamandır 30 40 ping ile oynadığım bir server’a atıyor. Ve oyuncular gayet kaliteli insanlar. Ayrıca bu büsbüyük turnuvaların çoğunu ESEA'nın yaptığını unutmayalım. ESEA kolay kolay bitmez.
Şaşırtıcı.Ben normal mm maçta 20 ping alıyorum. En son 1 ay önce oynadığımda Türkiye sunucularına atıyor. Bugün ise 50-60 pingli sunuculara attı. Hiç keyif almadın pingten dolayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.