Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi nasıl bir yerdir?

my last mistake

Hectopat
850 bin civarına ev bulduk da Antalya'dan taşınmayı düşünüyoruz İstanbul'a. Ya da alsak kira olarak ne getirir bize? Ev güzel bayağı salon falan çok şaşırdım çok büyük. Emlakçı kısa dönem askerlik arkadaşım o satıyor tanıdık biri.

Esenyurt hakkında pek iyi şeyler duymuyoruz semt olarak ama ne diyorsunuz yaşanılacak bir yer mi? Antalya'da oturduğumuz elit nezih bir semt buradan oraya geçilince kültür şoku yaşanır mı?

Satan bunu niye satıyor diye düşünmeden ev almayın, yakın zamanda yayınlanan haberlerden:

Kültür şoku elbet olacaktır, her yerde böyledir.

"Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi" diye Google'da aratıp görsellere girdim nasıl bir yer diye. Karşıma çıkan görsellerin 4/3'lük bir kısmı haber sitelerinin "o şunu öldürdü", "şu şuna şöyle yaptı" tarzı haberleriydi.

Esenyurt'ta staj yapıyorum şu an. Nasıl bir yer olduğunu haberlerden bile duyarak öğrenmeniz mümkün. Benim bulunduğum bölge yine biraz iyi sayılır. Onun dışında Esenyurt İstanbul'un en kalabalık ilçesi olmakla beraber aynı zamanda en çok keko barındıran ilçesi de denebilir. Yani başınıza her an her şey gelebilir.

Antalya'da yaşadığınız hayatı sıkıcı buluyor ve aksiyon arıyorsanız tam size göre.

Esenyurt, İstanbul'un öteki ucu olduğu ve tüm sıkıntılı tipleri barındırdığı için ev kiraları ve fiyatları genel olarak ucuz olur. Esenyurt'ta ne zaman ne olacağı belli olmaz. Esenyurt'un düzgün mahalleleri de vardır da Google Maps'te üst kısımlara gidildikçe gecekondular öne çıkıyor ve sıkıntılı yerleri de çoğunlukta oralar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı