M minarium Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:19 #1 Merhaba Esenyurt/Beylikdüzü civarlarında bildiğiniz komponent satışı yapan yer var mı?
Kompetankedi Kilopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 2.442 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri PC 1:macbook air m4 24gb 512gb 13.6inç PC 2:monster abra a5 17.4.4 clevo kasa clevo kodu: nh58hpq Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştiricisi (flutter) Bugün 13:36 #2 minarium dedi: Merhaba Esenyurt/Beylikdüzü civarlarında bildiğiniz komponent satışı yapan yer var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef ben çok aradım ama bulamadım umarım bilen biri çıkarda rahatlarız.
minarium dedi: Merhaba Esenyurt/Beylikdüzü civarlarında bildiğiniz komponent satışı yapan yer var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef ben çok aradım ama bulamadım umarım bilen biri çıkarda rahatlarız.
M minarium Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:38 #3 Kompetankedi dedi: Maalesef ben çok aradım ama bulamadım umarım bilen biri çıkarda rahatlarız. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam. 3 tane Diyot için Karaköy’e gitmek istemiyorum
Kompetankedi dedi: Maalesef ben çok aradım ama bulamadım umarım bilen biri çıkarda rahatlarız. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam. 3 tane Diyot için Karaköy’e gitmek istemiyorum
E EnesBatuhan Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 266 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:53 #4 Komponent nedir hocam tam olarak açıklar mısnınz? Beylikdüzünde yaşıyorum.
M minarium Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:54 #5 EnesBatuhan dedi: Komponent nedir hocam tam olarak açıklar mısnınz? Beylikdüzünde yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Elektronik devre elemanları. Direnç, Diyot gibi şeyler hocam
EnesBatuhan dedi: Komponent nedir hocam tam olarak açıklar mısnınz? Beylikdüzünde yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Elektronik devre elemanları. Direnç, Diyot gibi şeyler hocam
E EnesBatuhan Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 266 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:56 #6 Atrium çarşıya bakabilirsin yakınsan (beylikdüzünde olan) tam net değilim ama sanırım öyle bir dükkan olaiblir
Atrium çarşıya bakabilirsin yakınsan (beylikdüzünde olan) tam net değilim ama sanırım öyle bir dükkan olaiblir
M minarium Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:21 #7 EnesBatuhan dedi: EnesBatuhan dedi: Atrium çarşıya bakabilirsin yakınsan (beylikdüzünde olan) tam net değilim ama sanırım öyle bir olabilir Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Eyw hocam yolum düşünde bakıcam
EnesBatuhan dedi: EnesBatuhan dedi: Atrium çarşıya bakabilirsin yakınsan (beylikdüzünde olan) tam net değilim ama sanırım öyle bir olabilir Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Eyw hocam yolum düşünde bakıcam