Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #1 ESET 2021 versiyonunda silme problemi var mı? Sorum budur.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 16 Mart 2021 #2 Ne gibi silme problemi? Sil deyince siliyor yani bir problem olmuyor bilgisini vereyim
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 16 Mart 2021 #3 Yıllardır kullanıyorum ilk defa böyle bir problem gördüm. Neyi kastettiniz?
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 16 Mart 2021 #4 Uninstaller'ı ile kolayca siliniyor zaten.
ust_sel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 1.005 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Ankara 16 Mart 2021 #5 Sanırım birkaç sene önce falan ESET'i bilgisayardan kaldırmak sıkıntılıydı, onu kastediyor olabilir arkadaş. O sorunu daha önceden çözmüşlerdi diye biliyorum ama denemedim.
Sanırım birkaç sene önce falan ESET'i bilgisayardan kaldırmak sıkıntılıydı, onu kastediyor olabilir arkadaş. O sorunu daha önceden çözmüşlerdi diye biliyorum ama denemedim.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #6 kratosdeniz dedi: Ne gibi silme proble mi? Sil deyince siliyor yani bir problem olmuyor bilgisini vereyim Genişletmek için tıkla... Önceden ESET'i kaldıramama gibi bir sorun vardı hala devam ediyor mu diye sordum poorfredo dedi: Yıllardır kullanıyorum ilk defa böyle bir problem gördüm. Neyi kastettiniz? Genişletmek için tıkla... ESET Secrutiy nasıl kaldırılır? bu sorunun başlığına bakabilirsiniz Son düzenleme: 16 Mart 2021
kratosdeniz dedi: Ne gibi silme proble mi? Sil deyince siliyor yani bir problem olmuyor bilgisini vereyim Genişletmek için tıkla... Önceden ESET'i kaldıramama gibi bir sorun vardı hala devam ediyor mu diye sordum poorfredo dedi: Yıllardır kullanıyorum ilk defa böyle bir problem gördüm. Neyi kastettiniz? Genişletmek için tıkla... ESET Secrutiy nasıl kaldırılır? bu sorunun başlığına bakabilirsiniz