F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #11 Riot Vanguard dedi: Hocam yapmayın arkada 30 MB RAM yiyor sadece bütün kalkanlar açık. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Donanım kasması sadece kullanılan ram bellek miktarı ile ölçülüyor demek.
Riot Vanguard dedi: Hocam yapmayın arkada 30 MB RAM yiyor sadece bütün kalkanlar açık. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Donanım kasması sadece kullanılan ram bellek miktarı ile ölçülüyor demek.
Riot Vanguard Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.094 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Şubat 2021 #12 fersend dedi: Haklısınız. Donanım kasması sadece kullanılan ram bellek miktarı ile ölçülüyor demek. Genişletmek için tıkla... Ne dediğinizi anlamadım.
fersend dedi: Haklısınız. Donanım kasması sadece kullanılan ram bellek miktarı ile ölçülüyor demek. Genişletmek için tıkla... Ne dediğinizi anlamadım.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #13 Riot Vanguard dedi: Ne dediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kasması sadece Ram ile alakalı değildir diyor.
Riot Vanguard dedi: Ne dediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kasması sadece Ram ile alakalı değildir diyor.
C Can616164 Decapat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #14 tarama yapıyordur belki o sırada
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #15 Riot Vanguard dedi: Ne dediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Haklılığınızı bir cümle ile getirdim.
Riot Vanguard dedi: Ne dediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Haklılığınızı bir cümle ile getirdim.