ESET Antivirüs ucretli mi ücretsiz mi?

DoddceWu

Femtopat
Merhaba abilerim ablalarım 10 gün önce ESET antivürüs indirdim telefonuma, girişte benden 2 seçenek istedi 1 ay ücretsiz bir de Pro yükseltme ben 1 ay ücretsiz seçtim ve epostamı istedi sadece cihazımdaki e postalara izin veriyordu 1 ay sonunda para kesmez değil mi bir de farklı farklı e postlarla giriş yaptım :( (Not herhangi bir kredi kartı bulunmamaktadır telefonumda, bir tek ininal sanal kart var) 1 ay sonra otomatik para keser diye korktum ESET hakkında bilginiz var mı para keser mi? Bir de 3 4 kere indirdim ve her seferin de farklı şifresini bilmediğim eski postalarımla girişi midir diye korkuyorum, para kesilir bir de haberim olmaz falan lütfen beni aydınlatın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200912_201142_com.eset.ems2.gp.jpg
    Screenshot_20200912_201142_com.eset.ems2.gp.jpg
    152,2 KB · Görüntüleme: 165
Hayır kesilmeyecektir korkmanızı gerektirecek bir şey yok. 1 ay sonunda kısıtlamalar dahilinde kullanırsınız, o da ne kadar işlevli ve faydalı olur tartışılır.

Merhaba abilerim ablalarım 10 gün önce ESET antivürüs indirdim telefonuma, girişte benden 2 seçenek istedi 1 ay ücretsiz bir de Pro yükseltme ben 1 ay ücretsiz seçtim ve epostamı istedi sadece cihazımdaki e postalara izin veriyordu 1 ay sonunda para kesmez değil mi bir de farklı farklı e postlarla giriş yaptım :( (not herhangi bir kredi kartı bulunmamaktadır telefonumda, bir tek ininal sanal kart var) 1 ay sonra otomatik para keser diye korktum ESET hakkında bilginiz var mı para keser mi? Bir de 3 4 kere indirdim ve her seferin de farklı şifresini bilmediğim eski postalarımla girişi midir diye korkuyorum, para kesilir bir de haberim olmaz falan lütfen beni aydınlatın.

ESET ücretli ve dünyada en son antivirüs bu olsa bile kullanmayacağım bir antivirüs.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı