ESET AV iyi midir?

1612887812064.png

Firmaların çoğunun ATP testine girmediğini belirtmek lazım.

Arkadaşlar merhaba, sistemimde virüs var gibi hissediyorum, 2 kez ESET endpoint av ile tam tarama yaptım, virüs bulamadı. Sizce ESET mi bulamadı yoksa virüs yok mu?

ESET iyi ama Kaspersky öneririm. ESET bende bazı sorunlar yaşatmıştı ama sorun bende mi bilmiyorum. Anti-malware isterseniz Malwarebytes kullanabilirsiniz.

AVG kendini yıl sonunda biraz daha geliştirmiş herhalde değil mi hocam? Birde sizin AVG yorumunu çok merak ediyorum.
Koruma açısından adından hiçbir zaman kötü bahsedildiğini duymadım zaten, yine de o konuda pek bir şey demek istemem. 2016'da Avast'ın AVG'yi satın almasıyla zaman içinde, üstün oldukları noktalardan yararlanılarak tek bir programa evrildiler. O zamandan beridir de testlerde görüldüğü gibi gayet başarılı bir AV. Yasa dışı değil fakat etik olmayacak bir biçimde kullanıcı verilerini paylaşmasından sonra adı hep kötü anılsa da en iyi AV'ler arasındadır kendisi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı