aspandakii Picopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #1 ESET'te gelişmiş ayarlara girdiğimde ayarlar şu şekilde görünüyor, tehlikeli olabilecek uygulamalar tamamen kapalı mesela.
ESET'te gelişmiş ayarlara girdiğimde ayarlar şu şekilde görünüyor, tehlikeli olabilecek uygulamalar tamamen kapalı mesela.
swaghos Hectopat Oyun Gurmesi Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.633 Çözümler 55 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #2 Tehlikeli olabilecek uygulamalar kapalı görünüyor, onları da dengeli şekilde açmanız gerekir.
aspandakii Picopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #3 swaghos dedi: Tehlikeli olabilecek uygulamalar kapalı görünüyor, onları da dengeli şekilde açmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler , öyle yaptım şimdi tekrar bilgisayarı taratıyorum.
swaghos dedi: Tehlikeli olabilecek uygulamalar kapalı görünüyor, onları da dengeli şekilde açmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler , öyle yaptım şimdi tekrar bilgisayarı taratıyorum.