Bir şeyden şüphelendim sonra Avast'ı silip hadi bir sitesinden ESET deneme sürümü kurayım dedim.
İndirdim üyelik açtım sonra 30 günlük deneme süreci başladı.
Tam tarama yaptım bir sıkıntı yok.
İş şimdi başlıyor. Her zaman yaptığım gibi uygulamalardan kaldırayım dedim programı ama yok kaldır seçeneğine tıklanmıyor bile.
Sonra uninstaller falan indirdim yine beceremedim kaldırmayı.
Windows 11 kullanıyorum. Sonra Shift'e basılı tutup yeniden başlattım PC'yi. Tek çare olarak sistemi geri yükleyeyim dedim ve yükledim de.
Şimdi PC açıldı ve Avast, Malwarebytes vs geri gelmiş sıkıntı yok gözüküyor.
Yani sonuç olarak doğru ve başarılı bir ismi yaptım. Tamamen kalkmış mıdır? Akşam akşam ne uğraştım ya of.
ESET iyi güzeldir de yani sadece amacım 1 tarama yapmaktı, şu an ESET kullanmak istemiyorum yoksa güzeldir yani bence sıkıntı yok.
İndirdim üyelik açtım sonra 30 günlük deneme süreci başladı.
Tam tarama yaptım bir sıkıntı yok.
İş şimdi başlıyor. Her zaman yaptığım gibi uygulamalardan kaldırayım dedim programı ama yok kaldır seçeneğine tıklanmıyor bile.
Sonra uninstaller falan indirdim yine beceremedim kaldırmayı.
Windows 11 kullanıyorum. Sonra Shift'e basılı tutup yeniden başlattım PC'yi. Tek çare olarak sistemi geri yükleyeyim dedim ve yükledim de.
Şimdi PC açıldı ve Avast, Malwarebytes vs geri gelmiş sıkıntı yok gözüküyor.
Yani sonuç olarak doğru ve başarılı bir ismi yaptım. Tamamen kalkmış mıdır? Akşam akşam ne uğraştım ya of.
ESET iyi güzeldir de yani sadece amacım 1 tarama yapmaktı, şu an ESET kullanmak istemiyorum yoksa güzeldir yani bence sıkıntı yok.
Son düzenleyen: Moderatör: