Ogzy_K Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #1 ESET Endpoint'teki bu geçersiz kullanıcı adı parola hatası sebebiyle güncelleme yapamıyorum. Güncelleme olmadığı için de tarama yapamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2023
ESET Endpoint'teki bu geçersiz kullanıcı adı parola hatası sebebiyle güncelleme yapamıyorum. Güncelleme olmadığı için de tarama yapamıyorum.
Sinan. Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 942 Çözümler 6 16 Şubat 2023 #2 Ogzy_K dedi: ESET Endpoint'teki bu geçersiz kullanıcı adı parola hatası sebebiyle güncelleme yapamıyorum. Güncelleme olmadığı için de tarama yapamıyorum. Eki Görüntüle 1670327 Genişletmek için tıkla... Lisansınız var mı deneme sürümü mü ? 2021 den kalma yazılım, güncel sürümü yükleyin. Artı 0 Eksi
Ogzy_K dedi: ESET Endpoint'teki bu geçersiz kullanıcı adı parola hatası sebebiyle güncelleme yapamıyorum. Güncelleme olmadığı için de tarama yapamıyorum. Eki Görüntüle 1670327 Genişletmek için tıkla... Lisansınız var mı deneme sürümü mü ? 2021 den kalma yazılım, güncel sürümü yükleyin.
KS KS Ogzy_K Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #3 Sinan. dedi: Lisansınız var mı deneme sürümü mü? 2021'den kalma yazılım, güncel sürümü yükleyin. Genişletmek için tıkla... Lisansım yok, babam bilgisayarı arkadaşına kurdurduğunda indirmiş. Artı 0 Eksi
Sinan. dedi: Lisansınız var mı deneme sürümü mü? 2021'den kalma yazılım, güncel sürümü yükleyin. Genişletmek için tıkla... Lisansım yok, babam bilgisayarı arkadaşına kurdurduğunda indirmiş.
Sinan. Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 942 Çözümler 6 16 Şubat 2023 #4 Ogzy_K dedi: Lisansım yok, babam bilgisayarı arkadaşına kurdurduğunda indirmiş. Genişletmek için tıkla... Şirket ve resmi kurumlar kullanıyor genelde bu sürümü, bireysel lisansınız yoksa, babanızında izni varsa kaldırıp, yeni bireysel sürümü 30 günlük yükleyebilirsiniz. Çevrimdışı yükleme | ESET Internet Security | ESET Online Yardım help.eset.com İnternet Güvenliği ve Antivirüs Çözümleri Artı 0 Eksi
Ogzy_K dedi: Lisansım yok, babam bilgisayarı arkadaşına kurdurduğunda indirmiş. Genişletmek için tıkla... Şirket ve resmi kurumlar kullanıyor genelde bu sürümü, bireysel lisansınız yoksa, babanızında izni varsa kaldırıp, yeni bireysel sürümü 30 günlük yükleyebilirsiniz. Çevrimdışı yükleme | ESET Internet Security | ESET Online Yardım help.eset.com İnternet Güvenliği ve Antivirüs Çözümleri