ghanistaken Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 171 Çözümler 1 17 Şubat 2022 #1 ESET Endpoint FPS falan düşürür mü?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.935 Çözümler 245 17 Şubat 2022 #2 ghanistaken dedi: ESET Endpoint FPS falan düşürür mü? Genişletmek için tıkla... ESET Eskisi kadar performans düşürmüyor. Kullanıyorum memnunum sistemi yormuyor.
ghanistaken dedi: ESET Endpoint FPS falan düşürür mü? Genişletmek için tıkla... ESET Eskisi kadar performans düşürmüyor. Kullanıyorum memnunum sistemi yormuyor.
ghanistaken Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 171 Çözümler 1 17 Şubat 2022 #3 ReloadingData dedi: ESET eskisi kadar performans düşürmüyor. Kullanıyorum memnunum sistemi yormuyor. Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıyorum bazı arkadaşlar gereksiz performans düşürür yazdığı için fikir almak istedim. Teşekkürler hocam değeri fikirleriniz için.
ReloadingData dedi: ESET eskisi kadar performans düşürmüyor. Kullanıyorum memnunum sistemi yormuyor. Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıyorum bazı arkadaşlar gereksiz performans düşürür yazdığı için fikir almak istedim. Teşekkürler hocam değeri fikirleriniz için.