Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazdığım gibi ESET işe yarıyor mu yoksa zayıf bir anti mi? Kaspersky'in Azerbaycan'da Free sürümü çalışmıyor o yüzden ESET kullanıyorum. Bu işten anlayanlar cevaplayabilir mi acaba ESET ve ESET'in internet Security eklentisi ne kadar işe yarar?
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazdığım gibi ESET işe yarıyor mu yoksa zayıf bir anti mi? Kaspersky'in Azerbaycan'da Free sürümü çalışmıyor o yüzden ESET kullanıyorum. Bu işten anlayanlar cevaplayabilir mi acaba ESET ve ESET'in internet Security eklentisi ne kadar işe yarar?
Kaspersky Total securty için ücretsiz 93 günlük key sunuyorum herkes kullanabilir etkinleştirme bölümüne kopyala yapıştır yapmanız yeterli dileyen herkes kullanabilir. Key: 3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944
Eğer hafif av istiyorsan iyidir. Yanlış alarm vermez. Eğer sağlam av istiyorsan Norton 360 gamer Security daha iyi ve ucuzdur. BitDefender Free ve BitDefender internet security de kullanılabilir.
Not sure which antivirus software works best for you? Following our in-depth comparison of antivirus and antimalware tools for Windows, Android, and Mac.
ESET'te başarılıdır. Ama ben Kaspersky kullanıyorum sana da öneririm. İnternette keyleri var Kaspersky'ın. 3 aylık Total Security: Kaspersky 93 gün ücretsiz key
Kaspersky Total securty için ücretsiz 93 günlük key sunuyorum herkes kullanabilir etkinleştirme bölümüne kopyala yapıştır yapmanız yeterli dileyen herkes kullanabilir. Key: 3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944