destiel Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus Prime A520M-R GPU: ASUS Dual RX 6600 V3 CPU: Ryzen 5 5600 Monitor: ViewSonic VX2479-HD-PRO Cinsiyet Diğer 4 Mart 2023 #11 Varian Wrynn dedi: Hocam nedenini öğrenebilir miyim? Antivirüs bu sonuçta kaldırmak neden tehlikeli olabilir? Genişletmek için tıkla... Windows Kernel Explorer bilgisayarınızın çekirdeğine ulaşır ve o izinlerle her dosyayı silebilir. tehlikeli olan eset'i silmek değil, WKE ile yanlış bir şey yaparsanız format olmaksızın bilgisayarınız açılmayabilir.
Varian Wrynn dedi: Hocam nedenini öğrenebilir miyim? Antivirüs bu sonuçta kaldırmak neden tehlikeli olabilir? Genişletmek için tıkla... Windows Kernel Explorer bilgisayarınızın çekirdeğine ulaşır ve o izinlerle her dosyayı silebilir. tehlikeli olan eset'i silmek değil, WKE ile yanlış bir şey yaparsanız format olmaksızın bilgisayarınız açılmayabilir.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #12 Yumuss dedi: ESET'in deneme sürümünü indirdim ve beğenmeyip Denetim Masası'ndan silmeyi dedim ama olmadı. Her şeyi denedim ama kaldıramıyorum. Genişletmek için tıkla... Kaldıramadığınıza nereden kanaat getirdiniz arkada çalışıyor mu?
Yumuss dedi: ESET'in deneme sürümünü indirdim ve beğenmeyip Denetim Masası'ndan silmeyi dedim ama olmadı. Her şeyi denedim ama kaldıramıyorum. Genişletmek için tıkla... Kaldıramadığınıza nereden kanaat getirdiniz arkada çalışıyor mu?
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #13 Güvenli başlat ile siliceksin.
5 553730 Centipat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 48 4 Mart 2023 #14 Lexyyy dedi: Kaldıramadığınıza nereden kanaat getirdiniz arkada çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı her açtığımda lisansınızı yenileyin ekranı geliyor.
Lexyyy dedi: Kaldıramadığınıza nereden kanaat getirdiniz arkada çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı her açtığımda lisansınızı yenileyin ekranı geliyor.
sunuy321 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 139 Çözümler 3 4 Mart 2023 #15 Yumuss dedi: İkisini de denedim hala silinmiyor. Genişletmek için tıkla... Peki kaldırmaya çalışınca ne hatası veriyor?
Yumuss dedi: İkisini de denedim hala silinmiyor. Genişletmek için tıkla... Peki kaldırmaya çalışınca ne hatası veriyor?
sunuy321 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 139 Çözümler 3 4 Mart 2023 #17 Peki kaldırmaya çalışınca hata vermiyorsa ne tepki veriyor?
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.062 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #18 Eset bir süre kullandıktan sonra bilgisayara yapışıyor 5-6 sene önce bende de olmuştu.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #19 Güvenli modda silin. Ben bir çok kez öyle sildim.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #20 liveforspeed dedi: Eset bir süre kullandıktan sonra bilgisayara yapışıyor 5-6 sene önce bende de olmuştu. Genişletmek için tıkla... 5-6 sene öncesini şimdiye uyarlıyorsunuz? Bazen istisnai durumlar oluyor o kadar.
liveforspeed dedi: Eset bir süre kullandıktan sonra bilgisayara yapışıyor 5-6 sene önce bende de olmuştu. Genişletmek için tıkla... 5-6 sene öncesini şimdiye uyarlıyorsunuz? Bazen istisnai durumlar oluyor o kadar.