ESET kaldırılmıyor

Makaleler
4
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 3 3100
GIGABYTE A320M S2H
XPG Gammix D30 (2x8 16GB)
Sapphire Rx 470 Nitro O.C
Zalman ZM500-LXII
Bilgisiyarıma trojan virüs yüklendi, ESET'i yükledim virüsten kurtuldum, program yöneticisinden uygulamayı kaldırdım ama uygulamanın dosyaları vs. silinmedi ve hala silinmiyor da. Uygulama görev yöneticisinde çalışmadığı halde yine de dosyaları silinmiyor, kayıt defterinde ESET'e ait hiçbir şey bırakmadım. Bir türlü kurtulamadım dosyadan, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisiyarıma trojan virüs yüklendi, ESET'i yükledim virüsten kurtuldum, program yöneticisinden uygulamayı kaldırdım ama uygulamanın dosyaları vs. silinmedi ve hala silinmiyor da. Uygulama görev yöneticisinde çalışmadığı halde yine de dosyaları silinmiyor, kayıt defterinde ESET'e ait hiçbir şey bırakmadım. Bir türlü kurtulamadım dosyadan, yardımcı olur musunuz?

2503 2502 error veriyorsa bende onun çözümünü bulamadım temp bir ayar yaptım olmadı çözümün yolu revo unisttaller ile sil bitti ama başka bir program yüklemeye çalışırsan yine aynı hatayı verecektir CCleaner ile regedit ayarı yaptım o da olmadı 2503 sorunun cevabını bekliyorum!

2503 2502 error ise olmuyor :(
Bunu çözmek için çok uğraştım, şu videodakini yapınca düzelmişti. Bu hataya temizlik programlarından biri sebep oluyor veya zamanında kullanıp temizlik yaptığım .bat dosyasından kaynaklanıyordu.
Arkadaşlar tek sorun uygulama yüklü gözükmüyor.
Şöyle yap kardeşim şu videodakini uygula ve yeniden başlat sonra ESET'i yükle hata vermeden tamamlanınca IObit Uninstaller veya Revo Uninstaller ile kaldır ve güvenli modda ESET uninstaller ile tamamen temizle ve yeniden başlat.

Son düzenleme:
Bunu çözmek için çok uğraştım, şu videodakini yapınca düzelmişti. Bu hataya temizlik programlarından biri sebep oluyor veya zamanında kullanıp temizlik yaptığım .bat dosyasından kaynaklanıyordu.

Şöyle yap kardeşim şu videodakini uygula ve yeniden başlat sonra ESET'i yükle hata vermeden tamamlanınca IObit Uninstaller veya Revo Uninstaller ile kaldır ve güvenli modda ESET uninstaller ile tamamen temizle ve yeniden başlat.
Reis videoyu göremiyorum?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı