xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 10 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar, telefonda virüs taraması yaptım. ESET 3646 dosya taradı. Derinlemesine tarama yapıtırdım. Bir de Kaspersky ile tarama yaptım o da 9508 dosya taradı. Neden böyle oldu?
Arkadaşlar, telefonda virüs taraması yaptım. ESET 3646 dosya taradı. Derinlemesine tarama yapıtırdım. Bir de Kaspersky ile tarama yaptım o da 9508 dosya taradı. Neden böyle oldu?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.215 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 10 Eylül 2023 #2 Tarama türleri farklı olabilir belki vs vs...
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 10 Eylül 2023 #3 Şebnem Ferah dedi: Tarama türleri farklı olabilir belki vs vs... Genişletmek için tıkla... Şimdi DRWEB ile tarama yaptım oda 470bin dosya taradı.
Şebnem Ferah dedi: Tarama türleri farklı olabilir belki vs vs... Genişletmek için tıkla... Şimdi DRWEB ile tarama yaptım oda 470bin dosya taradı.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 10 Eylül 2023 #4 Dosya uzantısına, boyutuna ve konumuna göre değişir. Hepsini aynı yaparsan aynı tarar. Varsayılan ayarları hepsinin farklı.
Dosya uzantısına, boyutuna ve konumuna göre değişir. Hepsini aynı yaparsan aynı tarar. Varsayılan ayarları hepsinin farklı.
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 10 Eylül 2023 #5 Nizel G dedi: Dosya uzantısına, boyutuna ve konumuna göre değişir. Hepsini aynı yaparsan aynı tarar. Varsayılan ayarları hepsinin farklı. Genişletmek için tıkla... DRWEB 470bin taradı şimdi hangisine güveneyim Eset de iyi Kaspersky de ödüllü bir antivirüs DRWEB de daha çok dosya taradı hangisine güveneyim sizce?
Nizel G dedi: Dosya uzantısına, boyutuna ve konumuna göre değişir. Hepsini aynı yaparsan aynı tarar. Varsayılan ayarları hepsinin farklı. Genişletmek için tıkla... DRWEB 470bin taradı şimdi hangisine güveneyim Eset de iyi Kaspersky de ödüllü bir antivirüs DRWEB de daha çok dosya taradı hangisine güveneyim sizce?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.215 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 10 Eylül 2023 #6 xanax32 dedi: DRWEB 470bin taradı şimdi hangisine güveneyim Eset de iyi Kaspersky de ödüllü bir antivirüs DRWEB de daha çok dosya taradı hangisine güveneyim sizce? Genişletmek için tıkla... Kaspersky, istersen norton360..
xanax32 dedi: DRWEB 470bin taradı şimdi hangisine güveneyim Eset de iyi Kaspersky de ödüllü bir antivirüs DRWEB de daha çok dosya taradı hangisine güveneyim sizce? Genişletmek için tıkla... Kaspersky, istersen norton360..
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 10 Eylül 2023 #7 Şebnem Ferah dedi: Kaspersky, istersen norton360.. Genişletmek için tıkla... Haber sitesine yanlışlıkla reklama bastım oradan virüs bulaştı diye korktum ama Eset, Kaspersky ve DRWEB de temiz çıktı virüs bulamadı yani.
Şebnem Ferah dedi: Kaspersky, istersen norton360.. Genişletmek için tıkla... Haber sitesine yanlışlıkla reklama bastım oradan virüs bulaştı diye korktum ama Eset, Kaspersky ve DRWEB de temiz çıktı virüs bulamadı yani.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.215 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 10 Eylül 2023 #8 xanax32 dedi: Haber sitesine yanlışlıkla reklama bastım oradan virüs bulaştı diye korktum ama Eset, Kaspersky ve DRWEB de temiz çıktı virüs bulamadı yani. Genişletmek için tıkla... Virüs nedir nasıl bulaşır hakkında bir araştırma yapmalısın, virüs böyle tek tıklama ile bulaşmaz. İndirme vs yapılmaz ise tabii..
xanax32 dedi: Haber sitesine yanlışlıkla reklama bastım oradan virüs bulaştı diye korktum ama Eset, Kaspersky ve DRWEB de temiz çıktı virüs bulamadı yani. Genişletmek için tıkla... Virüs nedir nasıl bulaşır hakkında bir araştırma yapmalısın, virüs böyle tek tıklama ile bulaşmaz. İndirme vs yapılmaz ise tabii..