4 5 ay önce Half-Life a bir mod yükledim o zamanlar Kaspersky onay verdi fakat Kaspersky'ın deneme süresi bitince ESET'e geçtim ve aynı modu yükleyesim geldi fakat ESET onay vermedi VirusTotal'e tarattım oda aynı sonucu verdi Kaspersky niye bunu algılayamadı?
4 5 ay önce Half-Life'a bir mod yükledim o zamanlar Kaspersky onay verdi fakat Kaspersky'ın deneme süresi bitince ESET'e geçtim ve aynı modu yükleyesim geldi fakat ESET onay vermedi VirusTotal'e tarattım oda aynı sonucu verdi Kaspersky niye bunu algılayamadı?
Algılamadı değil. Kaspersky kesinlikle daha iyi bir antivirüs. ESET bildiğim kadarıyla Malwarebytes gibi cracklere falan da virüs diyor. Aynı zamanda ESET iyide olsa Kaspersky'e göre false positive oranı daha yüksek. Kaspersky kesinlikle daha iyi bir antivirüs.
4 5 ay önce Half-Life a bir mod yükledim o zamanlar Kaspersky onay verdi fakat Kaspersky'ın deneme süresi bitince ESET'e geçtim ve aynı modu yükleyesim geldi fakat ESET onay vermedi VirusTotal'e tarattım oda aynı sonucu verdi Kaspersky niye bunu algılayamadı?
Not: Bu bir öneri değildir. Sadece karşılaştırmadır. 1- Real World Protection Test - 2024 Şubat-Mayıs Fotoğrafa bakılırsa AVG engelleme oranı 100% iken, ESET anti-virüsün engelleme oranı 98.8% olarak karşımıza çıkıyor. Kazanan: AVG 2- Performance Test - Nisan 2024 Fotoğrafa bakarsak AVG...
Not: Bu bir öneri değildir. Sadece karşılaştırmadır. 1- Real World Protection Test - 2024 Şubat-Mayıs Fotoğrafa bakılırsa AVG engelleme oranı 100% iken, ESET anti-virüsün engelleme oranı 98.8% olarak karşımıza çıkıyor. Kazanan: AVG 2- Performance Test - Nisan 2024 Fotoğrafa bakarsak AVG...
Algılamadı değil. Kaspersky kesinlikle daha iyi bir antivirüs. ESET bildiğim kadarıyla Malwarebytes gibi cracklere falan da virüs diyor. Aynı zamanda ESET iyide olsa Kaspersky'e göre false positive oranı daha yüksek. Kaspersky kesinlikle daha iyi bir antivirüs.
Yanlışınız olduğunu düşünüyorum, ESET'in FP oranı daha düşük. Kendi kullanıcı deneyimlerime göre en azından. Ayrıca AV-Comparatives'e çok güvenmeyin derim, yapılan makalelerin 4-5 tanesini okursanız veya orta-düşük bütçeli antivirüs firmalarının bazı bloglarını okursanız anlarsınız.
Sadece tek bir kurum da değil 3-4 tane farklı şirket aynı şikayeti yapınca acaba diyorsunuz yani ben dedim . Bu kanıya AV-Comparatives'e bakarak mı vardınız bilmiyorum ancak uyarmak istedim.
Kaspersky genel olarak daha iyidir.
VT sonucunu paylaşırsanız daha iyi bir yorum yapabilirim.
Kaspersky'nin Eset'ten daha iyi false postive oranına sahip olduğunu neye dayanarak belirttiniz? Bu sektörde Eset bir konuda başı çekiyorsa o da false positive oranınındaki başarısıdır. Bir şeye zararlı diyorsa genelde çok düşünmem zararlı olarak kabul ederim. Son sekiz yılın yedisinde de gold almış. Eset bu konuda Kaspersky'den fersah fersah önde.