ESET mi, Defender mı?

Str0xy

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, iyi Sosyal'ler. Windows Defender bazen arka planda çok RAM yiyor. Yaklaşık 600-700 MB'lara çıkıyor ve bunu takip edemiyorum. ESET çok az kaynak kullanıyor diye biliyorum, sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
ESET oldukça az kaynak kullanıyor, lider bir antivirüs yazılımı ama çok pahalı. Deneme sürümünü kullanabilirsiniz, denemeden para vermeyin.

Arkadaşlar, iyi Sosyal'ler. Windows Defender bazen arka planda çok RAM yiyor. Yaklaşık 600-700 MB'lara çıkıyor ve bunu takip edemiyorum. ESET çok az kaynak kullanıyor diye biliyorum, sizce alınır mı?
Eskiden NOD32'yi hep farklı bir email yazıp kullanıyordum. Koruması iyi ve performansa etkisi az ama alınır mı bilmem. KASP defenderden daha iyiydi sanırım performans konusunda, en azından bende öyleydi. Ücretsiz düşünüyorsanız denenebilir.

Eskiden NOD32'yi hep farklı bir email yazıp kullanıyordum. Koruması iyi ve performansa etkisi az ama alınır mı? Bilmem. Kasp Defender'den daha iyiydi sanırım performans konusunda, en azından bende öyleydi. Ücretsiz düşünüyorsanız denenebilir.

570 TL bir İnternet Security için çok pahalı yıllık olsa bile.

Evet cidden pahalı ama çok az kaynak kullandığı için gerekli görüyorum bu parayı. Teşekkürler cevaplarınız için.

Elbette ESET. Yaklaşık 2.5 yıl boyunca kullandım, bir defa bile sızıntı gerçekleşmedi. Deneyimli bir kullanıcı iseniz ESET'in analiz araçları o kadar işinize yarıyor ki. Deneyimli olmayan kullanıcılar için de oldukça iyi korumaya sahip. Kaynak tüketimi olarak ise arka planda yaklaşık 20-30 MB bir bellek tüketimine sahip. Büyük üçlü içinden en iyi performansa sahip yazılımdır kendisi. Aynı zamanda performans/koruma dengesini de en iyi yapan AV çözümüdür.

Elbette ESET. Yaklaşık 2.5 yıl boyunca kullandım, bir defa bile sızıntı gerçekleşmedi. Deneyimli bir kullanıcı iseniz ESET'in analiz araçları o kadar işinize yarıyor ki. Deneyimli olmayan kullanıcılar için de oldukça iyi korumaya sahip. Kaynak tüketimi olarak ise arka planda yaklaşık 20-30 MB bir bellek tüketimine sahip. Büyük üçlü içinden en iyi performansa sahip yazılımdır kendisi. Aynı zamanda performans/koruma dengesini de en iyi yapan av çözümüdür?

Tek sıkıntısı çok pahalı olması sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı