2.5 yıl sonrasında Bitdefender'a geçmemi sağlayan tek sebep de buydu. Fiyatlar yüksek. Bitdefender'dan sonra da Kaspersky geçiş yaptım yakın ve hatta daha uyguna IS bulduğum için.
2.5 yıl sonrasında BitDefender'a geçmemi sağlayan tek sebep de buydu. Fiyatlar yüksek. BitDefender'dan sonra da Kaspersky geçiş yaptım yakın ve hatta daha uyguna ıs bulduğum için.
Yurt dışında bu kadar pahalı mı acaba? Tamam, koruması güzel ama ESET'in diğer antivirüslere göre daha az kullanılması bu yüzden. Yerel fiyatlandırma yapmaları lazım.
Yurt dışında bu kadar pahalı mı acaba? Tamam, koruması güzel ama ESET'in diğer antivirüslere göre daha az kullanılması bu yüzden. Yerel fiyatlandırma yapmaları lazım.
50$ Internet Security fiyatı. Dolar bazında direkt çevrildiğinde 780₺ gibi bir fiyata geliyor normalde. En son baktığımda 550-560₺ civarındaydı ESET fiyatı. Diğer AV yazılımlarına göre pahalı elbette.
Kaspersky. Diğer uygulamalarıyla falan 65 mb civarı bellek tüketimi var. Bende 2 yıldır key satın alıyorum yakında lisansım bitecek yine alıcam 100-120 tl bandında oluyor 1 yıllık. Burada amazon linki mevcut. Alıyorsun, gelen key'i giriyorsun bu kadar. Şimdiye kadar 1 yıllık aldım 6 aylık çıktı gibi bir durumla karşılaşmadım. 2019 yazması falan önemli değil geçen sene 2020 almıştım farketmiyor.