ESET nasıldır?

231981

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar araştırma sonucu ESET internet Security sürümü en yüksek sürüm olarak gözüküyor. Sistemim de normalde antivirüs kullanmam ama bir denemek istedim. Önerir misiniz? Normalde ben sadece sistemi genel taramadan geçirip sileceğim bir antivirüs arıyorum ama ne önerebilirsiniz?

Eğer AV olarak kullanmak istersen kullanabilirsin, kendisi kalitelidir. Ama tarama yapmak için indiriyorsan malwarebytes öneririm. Neredeyse tüm sistemi ve dosyaları tarar. Lütfen sadece Kaspersky yazıp gitmeyin.

Sistemi tarayıp silecekseniz av kurmak yerine bu ikisi ile tarama yapmak çok daha mantıklı.

Kastırmaktan başka hiçbir yararı yok zaten riskli bir şey indirmediğin sürece virüs kapmaz bilgisayar ve Google zaten riskli dosyayı sana söylüyor indirme aşamasın da.

Kastırmaktan başka hiçbir yararı yok zaten riskli bir şey indirmediğin sürece virüs kapmaz bilgisayar ve Google zaten riskli dosyayı sana söylüyor indirme aşamasın da.

Hocam hep ikilemde kalıyorum. Kimi görsem ya ESET iyi diyor ya da çok dandik kurma diyor.

Hayır artık çoğu antivirüs sistemi kastırmayacak kadar optimize edildi ayrıca bir şey indirmesen dahi virüs bulaşabilir.

Hocam geçen gün arkadaşım bir programın sitesini verdi bana Free indireyim dedim crack falan kullanmam çünkü programı kurduktan sonra şu son zamanlarda ortaya çıkan bir tane virüs var adını unuttum anket gibi bir anda sağ alttan çıkıyor ekranı kaplıyor o virüsü yedi sistem o günden sonra av aramasına girdim bende. Orijinal siteden yazılımdan bile virüs geliyor.

Bu ikisine bakayım hocam. Bir de Emsisoft emergency kit adında bir program buldum bu nasıldır sizce?

Eğer av olarak kullanmak istersen kullanabilirsin, kendisi kalitelidir. Ama tarama yapmak için indiriyorsan Malwarebytes öneririm. Neredeyse tüm sistemi ve dosyaları tarar. Lütfen sadece Kaspersky yazıp gitmeyin.

Hocam sadece tarama yapacağım aslında sürekli arka planda av çalıştırmak istemiyorum.

O da iyidir hocam ayrıca silecekseniz av yüklemeyin asla genelde arkada kalıntı bırakıyor ve çakışma yapması muhtemel.
Önerdiğim KVRT ve mkaytana bakabiirsiniz ikisi de gayet iyidir.

Teşekkür ederim hepsini bir deneyimleyim bakalım birisinin gördüğü virüsü öteki göremiyor çünkü. Sağ olun.
@Sefa70 hocam selamlar. Kaspersky'yi denedim virüs vs bulmadı bu tarz bir program var mı acaba önerebileceğiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…