Merhaba arkadaşlar. ESET nod 32'yi Windows 10 güvenli mod da çalıştıramadım, böyle bir özelliği yok mu acaba? Kaspersky virüs removal ve Windows kendi antivirüsü çalışıyor güvenli modda?
ESET'in güvenli modda çalışabilmesi için yönetici izinlerine sahip olması gerekir. "yönetici olarak çalıştır" seçeneğiyle güvenli modda ESET'i başlatmayı deneyin.
ESET'in güvenli modda yönetici olarak çalıştırılamaması, sistemin güvenli modda üçüncü taraf hizmetleri tamamen devre dışı bırakmasından kaynaklanabilir. Eğer ESET hiç tepki vermiyorsa, ESET Online scanner veya başka bir antivirüs aracı kullanman daha mantıklı olabilir. Eğer sadece tek seferlik tarama ve temizleme için bir araç arıyorsan, KVRT işini görür. Ama uzun vadeli koruma istiyorsan, Malwarebytes veya tam özellikli bir Kaspersky ürünü kullanman daha iyi olur.
KVRT ile bugün normal modda system memory virüsü ıkı adet buldu ve temizledi başka çıkmadı ama nod 32 deneme sürümünü kurdum kaspersky sistemi kasabilceceği için kurmadım. Telefona format çekince google sağolsun önceki mail adresini unutunca bypass programları ile uğraşmak zorunda kaldım neyse ki sabah olunca gerek kalmadı tlfn ile maili sıfırladm ama pc ye virüs bulaştı. Yinede tlfonun zarar görmesinden iyi oldu programın çalışmaması
Malwarebytes offline çevrimdışı indirme seçeneği varsa önerebilirmisiniz? Yani pc ye kurduktan sonra güncellemeye gerek duymayan sürümünü arıyorum teşekkürler arkadaşlar